Pinsa med fluffig citronmascarpone, rom och rödlök
Vad tycker du?
Vår lyxigaste variant av pinsa som passar perfekt dagar då det ska firas lite extra eller dagar då humöret inte är på topp och det behövs en humörhöjare. Skär upp i mindre bitar och servera som tilltugg till immande kallt bubbel innan middagen eller unna dig en hel alldeles själv. Ett som är säkert är att det alltid är gott med den krämiga friska citronmascarponen och den salta rommen i kombination med det krispiga brödet. Mums.
Receptet är framtaget av Zeta.
Ingredienser
Gör så här
Tips!
Vill du bjuda extra lyxigt välj löjrom, annars väljer du din favoritrom till exempel sikrom, stenbitsrom eller tångrom.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (47)
(47)Vad tycker du?
6 kommentarer
Lars Forsström
Total gastronomico.
Åsa
Bästa förrättsplocket! Himmelskt gott! Enkelt att göra och resultatet känns proffsigt!
Anna Mellberg
Så kul att höra Åsa! Det var många här på Zetas kontor som också gjorde denna rätt under Jul och Nyår. Gott Nytt År önskar vännerna på Zeta
Tina Persson
Himmelsk gott!!!
Carl-Jan Flach
Verkar himmelskt gott. !!
Anna Mellberg
Carl-Jan! Det lovar jag dig att det är och tack för härlig kommentar! Gott Nytt År önskar Anna på Zeta