Pinsa med fluffig citronmascarpone, rom och rödlök

RÖSTA PÅ RECEPTET (48)

(48)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

15min 4 ingredienser

Vår lyxigaste variant av pinsa som passar perfekt dagar då det ska firas lite extra eller dagar då humöret inte är på topp och det behövs en humörhöjare. Skär upp i mindre bitar och servera som tilltugg till immande kallt bubbel innan middagen eller unna dig en hel alldeles själv. Ett som är säkert är att det alltid är gott med den krämiga friska citronmascarponen och den salta rommen i kombination med det krispiga brödet. Mums.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Topping
1/2 frp
1/2
rödlök, finhackad
citronzest
80 g
valfri rom
färsk dill

Gör så här

Tips!

Vill du bjuda extra lyxigt välj löjrom, annars väljer du din favoritrom till exempel sikrom, stenbitsrom eller tångrom.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (48)

(48)

Vad tycker du?

6 kommentarer

Lämna ett svar till Tina Persson Avbryt svar

Åsa

Bästa förrättsplocket! Himmelskt gott! Enkelt att göra och resultatet känns proffsigt!

Anna Mellberg

Så kul att höra Åsa! Det var många här på Zetas kontor som också gjorde denna rätt under Jul och Nyår. Gott Nytt År önskar vännerna på Zeta

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar