Pizzabullar

RÖSTA PÅ RECEPTET (128)

(128)

Vad tycker du?

1tim 30min 4 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Pizzabullar med valfri pesto och mozzarella är enkla att tillaga och blir snabbt hela familjens favorit. Låt barnen välja sina favoritsmaker och gör bakningen till en trevlig stund tillsammans. Tips! Det går utmärkt att frysa in bullarna för att sedan ta fram när du har ont om tid.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

pizzabullar
15
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 frp
Pesto Piccante, 195 gram
nymalen svartpeppar
Pizzadeg
3 dl
ljummet vatten, 37°
50 g
färsk jäst
2 tsk
socker
2 tsk
salt
6 1/2 dl
vetemjöl, gärna manitoba

Gör så här

Tips!

Du kan variera pesto efter smak. Vi gillar vår röda paprikapesto, Zeta Pesto Piccante men Zeta Pesto alla Genovese är också försvinnande god!

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (128)

(128)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Grillat med italienska smaker

Grillad halloumi med zucchini och citron
Grillad halloumi med zucchini och citron
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Grillad röding med sommarkål
Grillad röding med sommarkål
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Krispigt grillad abborre
Krispigt grillad abborre
Grillad sparris med örtricotta
Grillad sparris med örtricotta
Salsicciaspett
Salsicciaspett