Pizzabullar

RÖSTA PÅ RECEPTET (120)

(120)

RÖSTA PÅ RECEPTET (120)

(120)

Vad tycker du?

1tim 30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pizzabullar med pesto och mozzarella är enkelt att göra och blir snabbt barnens favorit.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

pizzabullar
15
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 burk
1-2
malen svartpeppar
Pizzadeg
3 dl
ljummet vatten, 37°
50 g
färsk jäst
2 tsk
socker
2 tsk
salt
6 1/2 dl
vetemjöl, gärna manitoba

Gör så här

Tips!

Du kan variera topping efter behag och med de ingredienserna du gillar allra bäst!

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (120)

(120)
Tack!