Stekt svamp med pecorino

RÖSTA PÅ RECEPTET (30)

(30)

Vad tycker du?

15min 8 ingredienser

Stekt svamp med pecorino är en smakrik rätt som kan avnjutas på flera sätt. Servera som egen vegetarisk rätt tillsammans med nybakat bröd, eller som ett utsökt tillbehör till kött, fisk eller kyckling. Den krämiga pecorinon smälter ihop med de stekta svamparna och skapar en perfekt kombination av smaker som höjer vilken måltid som helst. En enkel rätt som snabbt blir en favorit i köket!

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600 g
blandad rensad svamp, t ex skogschampinjoner, ostronskivling, Karl-Johan, kantareller
4
vitlöksklyftor
salt
nymalen svartpeppar
1/2 msk
färsk oregano, hackad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (30)

(30)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco