Stekt svamp med pecorino

RÖSTA PÅ RECEPTET (24)

(24)

RÖSTA PÅ RECEPTET (24)

(24)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Stekt svamp med pecorino passar som egen rätt tillsammans med bröd eller som tillbehör till kött, fisk eller kyckling.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600 g
blandad rensad svamp, t ex skogschampinjoner, ostronskivling, Karl-Johan, kantareller
4 st
vitlöksklyftor
salt och svartpeppar
eller
torrt vitt vin
1/2 msk
hackad oregano
extra pecorino till servering

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (24)

(24)
Tack!