Stekt svamp med pecorino

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)

Vad tycker du?

15min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Stekt svamp med pecorino passar som egen rätt tillsammans med bröd eller som tillbehör till kött, fisk eller kyckling.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600 g
blandad rensad svamp, t ex skogschampinjoner, ostronskivling, Karl-Johan, kantareller
4 st
vitlöksklyftor
salt och svartpeppar
eller
torrt vitt vin
1/2 msk
hackad oregano
extra pecorino till servering

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)
Tack!

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.