Örtrisotto med pilgrimsmusslor och rucola

RÖSTA PÅ RECEPTET (63)

(63)
45min

Risotto alle Erbe Aromatiche - en festlig risotto med pilgrimsmusslor på en grön risotto med smak av färska örter

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kruka
basilika
1 kruka
persilja
50 g
bladspenat
2
schalottenlökar, finhackade
3 dl
Zeta Casa Di Luca Arborioris
ca 2 dl
vitt vin, torrt
ca 1 liter
kycklingbuljong, varm
salt
svartpeppar
8
pilgrimsmusslor
Till servering
ett par blad
ruccola
Zeta Olivolja Basilika

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

Läs mer

Nyhet!

Zeta Hirs-mix Ekologisk är en blandning av hirs, bovete, amarant, durra, ärtor, quinoa och frön.

HIrs-mix

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.