Örtrisotto med pilgrimsmusslor och rucola

RÖSTA PÅ RECEPTET (55)

(55)
45min

Risotto alle Erbe Aromatiche - en festlig risotto med pilgrimsmusslor på en grön risotto med smak av färska örter

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kruka
basilika
1 kruka
persilja
50 g
bladspenat
2
schalottenlökar, finhackade
3 dl
Zeta Casa Di Luca Arborioris
ca 2 dl
vitt vin, torrt
ca 1 liter
kycklingbuljong, varm
salt
svartpeppar
8
pilgrimsmusslor
Till servering
ett par blad
ruccola

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.