Örtrisotto med pilgrimsmusslor och rucola

RÖSTA PÅ RECEPTET (79)

(79)

RÖSTA PÅ RECEPTET (79)

(79)

Vad tycker du?

45min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Risotto alle Erbe Aromatiche - en festlig risotto med pilgrimsmusslor på en grön risotto med smak av färska örter

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kruka
basilika
1 kruka
persilja
50 g
bladspenat
2
finhackade schalottenlökar
ca 1 liter
varm kycklingbuljong
salt och svartpeppar
8
pilgrimsmusslor
Till servering
ett par blad
ruccola

Gör så här

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (79)

(79)
Tack!

Hanna

Älskar detta recept! Kan ni rekommendera något vin som passar till?

Emma Olsson

Hejsan Hanna,
Roligt att det blev så gott! Tyvärr kan vi inte rekommendera vin i dagsläget, då måste vi reglera ålder på vår hemsida. Vårt tips är att fråga de på systembolaget 🙂
Hälsningar, vännerna på Zeta

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco