Örtrisotto med pilgrimsmusslor och rucola

RÖSTA PÅ RECEPTET (57)

(57)
45min

Risotto alle Erbe Aromatiche - en festlig risotto med pilgrimsmusslor på en grön risotto med smak av färska örter

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kruka
basilika
1 kruka
persilja
50 g
bladspenat
2
schalottenlökar, finhackade
3 dl
Zeta Casa Di Luca Arborioris
ca 2 dl
vitt vin, torrt
ca 1 liter
kycklingbuljong, varm
salt
svartpeppar
8
pilgrimsmusslor
Till servering
ett par blad
ruccola

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.