Bräserad högrev

Långkok på högrev med färska örter och oliver.

(7)

Den ultimata charkbrickan

Perfekt komponerad charkbricka med tunna fina skivor av italienska och spanska delikatesser. Utmärkt att servera som förrätt eller som tilltugg till drinken.

(46)

Grillad polenta med taleggio

Polenta med karamelliserad lök och smält italiensk ost. Passar utmärkt som aptitretare innan maten eller på buffébordet.

(11)

Parmesangratinerade svartrötter

Ugnsgratinerade svartrötter med krispigt lager av parmesan ger rötterna en härlig sälta och umami.

(5)

Karamelliserad rödlök

Karamelliserad lök med syrliga toner passar perfekt till unga och lagrade ostar, på crostini som tilltugg eller till grillad fisk eller på hamburgare.

(13)

Semifreddo med hallon

Semifreddo är en av de mest älskade italienska desserterna.

(13)

Ugnsbakad kyckling

Confitera kycklingen - långkoka den i ugnen - då blir den mör och saftig!

(39)

Taleggiobiff med mangosky

Taleggio är en smakrik och krämig italiensk ost. Här får den smaksätta rätten tillsammans med en sötsyrlig mangosky.

(9)

Pannacotta med karamellbakade äpplen

Pannacotta med mascarpone får fin len smak och konsistens. Tillsammans med karamellbakade äpplen och saltrostade mandlar lyfter smakerna i desserten.

(7)

Laxcrostini med oliv- och kapristapenade

Små härliga munsbitar med lax och tapenade. Perfekt att servera på en buffé eller som tilltugg till fördrinken.

(7)

Laxcarpaccio på crostini

Carpaccio med lax på crostini. Utsökta, lyxiga och enkla tilltugg till drinken eller på buffén.

(8)

Italiensk cheesecake

Cheesecake gjord med krämig italiensk mascarpone, cantucciniskorpor och färska hallon. Perfekt dessert att enkelt göra i förväg.

(29)

Glass med smaksatt olivolja och havssalt

Glass med smaksatt olivolja är en enkel och överraskande dessert från Italien. Havssaltet ger en perfekt brytning mellan sött och salt.

(5)

Fläskfilé med prosciutto och parmesan

Ugnsbakad fläskfilé med parmesan och prosciutto. Servera med rostad potatis och balsamicovinägrett.

(71)

Caprese classico

Capresesallad med tomat, mozzarella och basilika. Ett klassiskt italienskt recept!

(6)

Avokado och räkor med tomatvinägrett

Vinägrett med soltorkadetomater, avokado och räkor

(54)

Tomatcarpaccio med burrata och hallon

Vacker tomatsallad toppad med färska hallon och burrata. Smaksätt med en smakrik gårdsolja och Rosé Balsamvinäger.

(17)

Hallon och maränger i balsamicosås

En söt och frisk liten efterrätt med hallon och balsamico.

(60)

Citronsorbet

En härligt frisk och läskande citronsorbet som passar perfekt efter en mättande festmåltid.

(54)

Kalventrecote med brynt lök

Smakrik kalventrecote med brynt lök, spetskål och sotad rabarber.

(0)

Örtrisotto med pilgrimsmusslor och rucola

Risotto alle Erbe Aromatiche - en festlig risotto med pilgrimsmusslor på en grön risotto med smak av färska örter

(44)

Tiramisù a la Toscana

Tiramisù gör vem som helst glad, här det klassiska tiramisúreceptet med mascarpone och espresso.

(18)

Pannacotta med hallon i söt balsamico

Pannacottan kan serveras med hallon eller mango i en söt balsamicomarinad. Perfekt på nyårsbordet!

(47)

Pappardelle med skogschampinjoner

Tryffeloljan lyfter smaken av skogschampinjonerna - underbart gott tillsammans med pappardelle, pinjenötter och basilika.

(46)

Gratinerade musslor med parmesan och vitlök

Dessa parmesangratinerade musslor kan vara en härlig förrätt, eller en rätt till en fin buffé.

(185)

Stekt sparris med balsamvinäger och parmesan

Balsamvinägern har en fin sötma som gör sig bra tillsammans med parmesan och färsk stekt sparris.

(250)

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.