Burratadipp med hot honey och glutenfria crostini

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)

Vad tycker du?

10min 8 ingredienser

Dipp innebär ofta smulkalas med glutenfria produkter, men med Zetas glutenfria crostini är det inget problem för de med celiaki. I denna burratadipp blandas söthet honung med syrlig citron och krämig burrata – en toppendipp med andra ord.

Receptet är framtaget i samarbete med Smilla Luuk.

Ingredienser

1/2 dl
flytande honung
1 tsk
chiliflakes
2 msk
pinjenötter
färsk basilika
Flingsalt

Gör så här

Tips!

Gör dubbel sats av honungen och spara till framtida bruk – supergott att ringla över sallad och liknande!

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter