Ugnsrostad lökblomma med nötter, salami och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (17)

(17)
45min

Ugnsrostad hel lök med med krispiga tillbehör i form av pistagenötter, italiensk salami och parmesanost. Perfekt tilltugg till drinken eller som förrätt.

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
Rödlökar
Flingsalt
Peppar
4 msk
hackade Pistagenötter
4 msk
Kapris små, små
1
Citron, det rivna skalet
4 msk
riven Parmigiano Reggiano 14 mån, 14 månaders

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.