Ugnsrostad lökblomma med nötter, salami och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (47)

(47)

Vad tycker du?

45min 10 ingredienser

Ugnsrostad hel lök med med krispiga tillbehör i form av pistagenötter, italiensk salami och parmesanost. Perfekt tilltugg till drinken eller som förrätt.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
4
rödlökar
flingsalt
peppar
4 msk
hackade pistagenötter
4 msk
1
citron, det rivna skalet

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (47)

(47)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter