Toskansk soppa med gryner

RÖSTA PÅ RECEPTET (25)

(25)

Vad tycker du?

40min 15 ingredienser

Festlig toskansk soppa med grönsaker, gryner och gremolata som passar att servera som småportioner till fest eller som mättande huvudrätt.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

små portioner
8
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Soppa
1
gul lök
1
morot
2
blekselleristjälkar
2
svartrötter
1 frp
50 g
pinjenötter
1 frp
körsbärstomater
1 l
vatten
1/2
grönsaksbuljongtärning (gärna lantbuljong)
3 dl
5 gryner
salt
nymalen peppar
Gremolata
1 dl
finhackad bladpersilja
1
citron finrivet skal
2
finhackad vitlöksklyftor

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (25)

(25)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar