Toskansk soppa med gryner

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)
40min

Festlig toskansk soppa med grönsaker, 5 gryner och gremolata som passar att servera som småportioner till fest eller som mättande huvudrätt.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

små portioner
8
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Soppa
1
gul lök
1
morot
2
blekselleristjälkar
2
svartrötter
160 g
50 g
pinjenötter
1 l
vatten
1/2
grönsaksbuljongtärning (gärna lantbuljong)
salt
nymalen peppar
Gremolata
1 dl
finhackad bladpersilja
1
citron finrivet skal
2
finhackad vitlöksklyftor

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.