Toskansk soppa med gryner

RÖSTA PÅ RECEPTET (24)

(24)

RÖSTA PÅ RECEPTET (24)

(24)

Vad tycker du?

40min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Festlig toskansk soppa med grönsaker, gryner och gremolata som passar att servera som småportioner till fest eller som mättande huvudrätt.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

små portioner
8
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Soppa
1
gul lök
1
morot
2
blekselleristjälkar
2
svartrötter
1 frp
50 g
pinjenötter
1 frp
körsbärstomater
1 l
vatten
1/2
grönsaksbuljongtärning (gärna lantbuljong)
salt
nymalen peppar
Gremolata
1 dl
finhackad bladpersilja
1
citron finrivet skal
2
finhackad vitlöksklyftor

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (24)

(24)
Tack!