Ladda ner bild Spara Dessertpizza med färska bär och vit choklad Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (50) (50) RÖSTA PÅ RECEPTET (50) (50) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 1tim 20min Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Efterrättspizza med söta bär och vit choklad. Utmärkt att bjuda på vid festliga tillfällen. Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser minipizzor 6 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 1/2 sats pizzadeg 1 dl Mascarpone 100 g vit choklad 200 g färska bär, t ex blåbär och hallon florsocker Gör så här Gör degen enligt anvisningarna. Sätt ugnen på 250 grader. Kavla degen och stansa ut små pizzor med ca 10-15 cm i diameter. Bred Mascarpone på pizzabottnarna och riv över vit choklad. Sänk ugnsvärmen till 225 grader och baka i mitten av ugnen ca 10 minuter. Toppa med färska bär och florsocker. Dela Skriv ut Spara 0 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (50) (50) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (50)
(50)