Recept från Zeta. Dessertpizza

Dessertpizza med färska bär och vit choklad

Efterrättspizza med söta bär och vit choklad. Utmärkt att bjuda på vid festliga tillfällen.

Tillagning deg
Utbakning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 1/2 sats pizzadeg, receptet hittar du här i receptbanken
  • 1 dl mascarpone
  • 100 g vit choklad
  • 200 g färska bär, t ex blåbär och hallon
  • florsocker
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Gör degen enligt anvisningarna.

Sätt ugnen på 250 grader.

Kavla degen och stansa ut små pizzor med ca 10-15 cm i diameter.

Bred Mascarpone på pizzabottnarna och riv över vit choklad.

Sänk ugnsvärmen till 225 grader och baka i mitten av ugnen ca 10 minuter.

Toppa med färska bär och florsocker.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.