Tillagning deg
Utbakning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 1/2 sats pizzadeg, receptet hittar du här i receptbanken
  • 1 dl mascarpone
  • 100 g vit choklad
  • 200 g färska bär, t ex blåbär och hallon
  • florsocker
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Gör degen enligt anvisningarna.

Sätt ugnen på 250 grader.

Kavla degen och stansa ut små pizzor med ca 10-15 cm i diameter.

Bred Mascarpone på pizzabottnarna och riv över vit choklad.

Sänk ugnsvärmen till 225 grader och baka i mitten av ugnen ca 10 minuter.

Toppa med färska bär och florsocker.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Information

Återkallelse av Zeta Fuet och Zeta Rökt Fuet 170g.

Läs Mer Reklamation

Läs om våra goda nyheter 2017

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.