Pilgrimsmusslor med Prosciutto di Parma och ärtpuré

RÖSTA PÅ RECEPTET (60)

(60)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

20min 11 ingredienser

En lyxig förrätt med fina smaker från prosciutto di parma och pilgrimsmusslor tillsammans med en krämig ärtpuré. Perfekt till en härlig helgmeny eller som en förrätt på nyår.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
12 st
pilgrimsmusslor
2 dl
gröna ärtor
2 msk
1 msk
citronsaft
1
citron, rivet skal
salt
nymalen svartpeppar
1 dl
naturella mandlar
Färska ärtskott till garnering

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (60)

(60)

Vad tycker du?

1 kommentar

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja