Pilgrimsmusslor med Prosciutto di Parma och ärtpuré

RÖSTA PÅ RECEPTET (63)

(63)

Vad tycker du?

20min 11 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

En lyxig förrätt med fina smaker från prosciutto di parma och pilgrimsmusslor tillsammans med en krämig ärtpuré. Perfekt till en härlig helgmeny eller som en förrätt på nyår.

Receptet är framtaget av Zeta.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
12 st
pilgrimsmusslor
2 dl
gröna ärtor
2 msk
1 msk
citronsaft
1
citron, rivet skal
salt
nymalen svartpeppar
1 dl
naturella mandlar
Färska ärtskott till garnering

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (63)

(63)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Suzanne

Väldigt fräsch och god förrätt, absolut i min smak.

Grillat med italienska smaker

Grillad halloumi med zucchini och citron
Grillad halloumi med zucchini och citron
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Grillad röding med sommarkål
Grillad röding med sommarkål
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Krispigt grillad abborre
Krispigt grillad abborre
Grillad sparris med örtricotta
Grillad sparris med örtricotta
Salsicciaspett
Salsicciaspett