Italienska piroger

RÖSTA PÅ RECEPTET (33)

(33)

RÖSTA PÅ RECEPTET (33)

(33)

Vad tycker du?

2tim 40min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Frasigt friterade piroger med ost, soltorkade tomater och färska örter. Utmärkt som småplock eller på en buffé. I Italien kallas dessa piroger Panzerotti.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

st piroger
20
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Degen
25 g
jäst
2 dl
vatten
1 dl
mjölk
1 tsk
socker
1 tsk
salt
3 dl
durumvetmjöl
4-5 dl
vetemjöl
Till fritering
Ostfyllning
250 g
2 msk
färsk basilika finhackad
eller oregano

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (33)

(33)
Tack!

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.