Italienska piroger

RÖSTA PÅ RECEPTET (54)

(54)

Vad tycker du?

2tim 40min 9 ingredienser

Frasigt friterade piroger med ost, soltorkade tomater och färska örter. Utmärkt som småplock eller på en buffé. I Italien kallas dessa piroger Panzerotti.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

st piroger
20
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Degen
25 g
jäst
2 dl
vatten
1 dl
mjölk
1 tsk
socker
1 tsk
salt
3 dl
durumvetmjöl
4-5 dl
vetemjöl
Till fritering
1 l
frityrolja
Ostfyllning
250 g
1 burk
lätt soltorkade tomater, avrunna
2 msk
färsk basilika finhackad
eller oregano

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (54)

(54)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Lena

Kan dessa förberedas och tillagas dagen innan, eller är de godast färska?

Anna Mellberg

Hej Lena! Kul att du har hittat till det här receptet, vi älskar dessa frasiga små piroger. De är absolut godast nyfriterade och tjänar inte på att göras dagen innan. Hälsningar vännerna på Zeta