Italienska piroger

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)
2tim 40min

Frasigt friterade piroger med ost, soltorkade tomater och färska örter. Utmärkt som småplock eller på en buffé. I Italien kallas dessa piroger Panzerotti.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

st piroger
20
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Degen
25 g
jäst
2 dl
vatten
1 dl
mjölk
1 tsk
socker
1 tsk
salt
3 dl
durumvetmjöl
4-5 dl
vetemjöl
Till fritering
Ostfyllning
250 g
2 msk
färsk basilika finhackad
eller oregano

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

läs mer

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Utemat & grilla

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.