Crostini med vispad ricotta, vinägerrostade nötter och honung

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Enkelt italienskt småplock som passar fint till ett glas prosecco eller mustig glögg. Krispet från crostinin i kombination med den släta och fräscha ricottakrämen gör detta till det godaste tilltugget.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

1 frp
1/2
citron, zest
salt
1 tsk
flytande honung
1 dl
valnötter
1 dl
hasselnötter
2 krm
flingsalt
1 dl
granatäpplekärnor

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)
Tack!