Fikon med pecorino och mangosirap

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

Vad tycker du?

30min 2 ingredienser

Färska fikon och lagrad ost som pecorino skapar en oemotståndlig smakkombination där sötma möter sälta på ett perfekt sätt. En enkel men lyxig efterrätt som förgyller vilken måltid som helst. Servera dem tillsammans för en smakupplevelse som tar dina gäster direkt till Medelhavet.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
färska fikon, halverade
Mangosirap
1/2 dl
florsocker

Gör så här

Tips!

Prova att variera sirapen med någon annan fruktbalsamvinäger, till exempel äpple.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar