Fikon med pecorino och mangosirap

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 2 ingredienser

Färska fikon blir lite extra goda tillsammans med lagrad smakrik ost som pecorino eller parmesan.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
färska fikon halverade
150 g
Pecorino Romano 6 mån i mindre bitar
Mangosirap
1/2 dl
florsocker

Gör så här

Tips!

Prova att variera sirapen med någon annan fruktbalsamvinäger, till exempel äpple.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja