Krustader med gorgonzolaröra och rostade vindruvor

RÖSTA PÅ RECEPTET (87)

(87)

Vad tycker du?

20min 7 ingredienser

Utmärkt plockmat till festen! Sältan i gorgonzolan passar perfekt med sötman från ugnsrostade vindruvor. Imponera på vännerna med denna smakexplosion.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

stycken
36
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
3 frp
Zeta krustader
150 g
ekologiska röda vindruvor
Zeta jungfruolivolja Originale
1 dl
valnötter
200 g
gorgonzola
1 näve
ruccolasallad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (87)

(87)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Cathrin Mattsson

Hej,
kan jag göra röran dagen innan (om jag inte blandar i valnötterna)? Kan jag rosta druvorna innan?

Anna Mellberg

Hej Catrin! Ja, det tror jag fungerar alldeles utmärkt. Röran kan nog må bra av att bli uppvispad igen- för en bra konsistens. Men troligtvis blir det gott utan ett andra ”uppvisp” också. Lycka till och glad sommar önskar Anna på Zeta.