Krustader med gorgonzolaröra och rostade vindruvor

RÖSTA PÅ RECEPTET (87)

(87)

Vad tycker du?

20min 7 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Utmärkt plockmat till festen! Sältan i gorgonzolan passar perfekt med sötman från ugnsrostade vindruvor. Imponera på vännerna med denna smakexplosion.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

stycken
36
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
3 frp
Zeta krustader
150 g
ekologiska röda vindruvor
Zeta jungfruolivolja Originale
1 dl
valnötter
200 g
gorgonzola
1 näve
ruccolasallad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (87)

(87)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Cathrin Mattsson

Hej,
kan jag göra röran dagen innan (om jag inte blandar i valnötterna)? Kan jag rosta druvorna innan?

Anna Mellberg

Hej Catrin! Ja, det tror jag fungerar alldeles utmärkt. Röran kan nog må bra av att bli uppvispad igen- för en bra konsistens. Men troligtvis blir det gott utan ett andra ”uppvisp” också. Lycka till och glad sommar önskar Anna på Zeta.

Grillat med italienska smaker

Grillad halloumi med zucchini och citron
Grillad halloumi med zucchini och citron
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Grillad röding med sommarkål
Grillad röding med sommarkål
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Krispigt grillad abborre
Krispigt grillad abborre
Grillad sparris med örtricotta
Grillad sparris med örtricotta
Salsicciaspett
Salsicciaspett