Krustader med gorgonzolaröra och rostade vindruvor

RÖSTA PÅ RECEPTET (87)

(87)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

20min 7 ingredienser

Utmärkt plockmat till festen! Sältan i gorgonzolan passar perfekt med sötman från ugnsrostade vindruvor. Imponera på vännerna med denna smakexplosion.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

stycken
36
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
3 frp
Zeta krustader
150 g
ekologiska röda vindruvor
Zeta jungfruolivolja Originale
1 dl
valnötter
200 g
gorgonzola
1 näve
ruccolasallad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (87)

(87)

Vad tycker du?

2 kommentarer

Cathrin Mattsson

Hej,
kan jag göra röran dagen innan (om jag inte blandar i valnötterna)? Kan jag rosta druvorna innan?

Anna Mellberg

Hej Catrin! Ja, det tror jag fungerar alldeles utmärkt. Röran kan nog må bra av att bli uppvispad igen- för en bra konsistens. Men troligtvis blir det gott utan ett andra ”uppvisp” också. Lycka till och glad sommar önskar Anna på Zeta.

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco