Krustader m gorgonzola

Krustader med gorgonzolaröra och rostade vindruvor

Utmärkt plockmat till festen! Sältan i gorgonzolan passar perfekt med sötman från ugnsrostade vindruvor. Imponera på vännerna med denna smakexplosion.

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Sätt ugnen på 140 grader.

Plocka druvorna och sprid ut dem på plåten. Ringla lite olivolja och sätt in i ugnen i cirka 45 minuter.

Rosta valnötterna i torr stekpanna, lägg undan lite till garneringen och hacka resten fint.

Vispa ihop gorgonzola och mascarpone. Vänd ner valnötterna.

Rada upp krustaderna och spritsa eller klicka i röran (använd gärna en sprits med stjärntyll).

Dekorera med vindruvor, valnötter och ruccola.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.