Krustader med gorgonzolaröra och rostade vindruvor

RÖSTA PÅ RECEPTET (87)

(87)

Vad tycker du?

20min 7 ingredienser
Goda erbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda erbjudanden

Utmärkt plockmat till festen! Sältan i gorgonzolan passar perfekt med sötman från ugnsrostade vindruvor. Imponera på vännerna med denna smakexplosion.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Goda erbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda erbjudanden

Ingredienser

stycken
36
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
3 frp
Zeta krustader
150 g
ekologiska röda vindruvor
Zeta jungfruolivolja Originale
1 dl
valnötter
200 g
gorgonzola
1 näve
ruccolasallad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (87)

(87)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Cathrin Mattsson

Hej,
kan jag göra röran dagen innan (om jag inte blandar i valnötterna)? Kan jag rosta druvorna innan?

Anna Mellberg

Hej Catrin! Ja, det tror jag fungerar alldeles utmärkt. Röran kan nog må bra av att bli uppvispad igen- för en bra konsistens. Men troligtvis blir det gott utan ett andra ”uppvisp” också. Lycka till och glad sommar önskar Anna på Zeta.

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco