Krustader med gorgonzolaröra och rostade vindruvor

RÖSTA PÅ RECEPTET (91)

(91)

Vad tycker du?

20min 7 ingredienser

Utmärkt plockmat till festen! Sältan i gorgonzolan passar perfekt med sötman från ugnsrostade vindruvor. Imponera på vännerna med denna smakexplosion.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

stycken
36
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
150 g
ekologiska röda vindruvor
1 dl
valnötter
200 g
gorgonzola
1 näve
ruccolasallad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (91)

(91)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Cathrin Mattsson

Hej,
kan jag göra röran dagen innan (om jag inte blandar i valnötterna)? Kan jag rosta druvorna innan?

Anna Mellberg

Hej Catrin! Ja, det tror jag fungerar alldeles utmärkt. Röran kan nog må bra av att bli uppvispad igen- för en bra konsistens. Men troligtvis blir det gott utan ett andra ”uppvisp” också. Lycka till och glad sommar önskar Anna på Zeta.

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar