Laxcrostini med oliv- och kapristapenade

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)

Vad tycker du?

10min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Små härliga munsbitar med lax och tapenade. Perfekt att servera på en buffé eller som tilltugg till fördrinken.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

stycken
20
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
120 g
laxfilé t ex salmalax
20
Crostini Naturella eller valfri smak
1 fpk
Zeta Tapenade Oliver & Kapris, grovhackad

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)
Tack!