Laxcrostini med oliv- och kapristapenade

RÖSTA PÅ RECEPTET (17)

(17)

RÖSTA PÅ RECEPTET (17)

(17)

Vad tycker du?

10min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Små härliga munsbitar med lax och tapenade. Perfekt att servera på en buffé eller som tilltugg till fördrinken.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

stycken
20
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
120 g
laxfilé t ex salmalax
20
Crostini Naturella eller valfri smak
1 fpk
Zeta Tapenade Oliver & Kapris, grovhackad

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (17)

(17)
Tack!

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco