Laxcarpaccio på crostini

RÖSTA PÅ RECEPTET (28)

(28)
15min

Carpaccio med lax på crostini. Utsökta, lyxiga och enkla tilltugg till drinken eller på buffén.

Ingredienser

st
20
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
100 g
fin laxfilé gärna salmalax
flingsalt
svartpeppar nymald
Gremolata
1
vitlöksklyfta riven
1/2 kruka
persilja finhackad
1
ekologisk citron rivet skal

Gör så här

Tips!

Du kan även lägga upp laxen som en klassisk carpaccio direkt på fatet och utesluta crostini.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.