Laxcarpaccio på crostini

RÖSTA PÅ RECEPTET (44)

(44)

RÖSTA PÅ RECEPTET (44)

(44)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Carpaccio med lax på crostini. Utsökta, lyxiga och enkla tilltugg till drinken eller på buffén.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

st
20
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
100 g
fin laxfilé gärna salmalax
flingsalt
svartpeppar nymald
Gremolata
1
vitlöksklyfta riven
1/2 kruka
persilja finhackad
1
ekologisk citron rivet skal

Gör så här

Tips!

Du kan även lägga upp laxen som en klassisk carpaccio direkt på fatet och utesluta crostini.

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (44)

(44)
Tack!