Laxcarpaccio på crostini

RÖSTA PÅ RECEPTET (49)

(49)

Vad tycker du?

15min 5 ingredienser

Carpaccio med lax på crostini. Utsökta, lyxiga och enkla tilltugg till drinken eller på buffén.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

st
20
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
100 g
fin laxfilé gärna salmalax
flingsalt
svartpeppar nymald
Gremolata
1
vitlöksklyfta riven
1/2 kruka
persilja finhackad
1
ekologisk citron rivet skal

Gör så här

Tips!

Du kan även lägga upp laxen som en klassisk carpaccio direkt på fatet och utesluta crostini.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (49)

(49)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Lämna ett svar till Emma Olsson Avbryt svar

Monika

Hej!

Ska jag blanda ihop Gremolatan tillsammans med cremen av kronärtskockor?

Mvh

Monika Karlsson

Emma Olsson

Hej Monika,
Nej utan klicka ut lite kronärtskockskräm på varje laxbit och gremolatan ringlar du sedan över.
Hälsningar, Emma från Zeta