Favoriter
  • RECEPT

    Recept för medelhavsmat

    Här har vi samlat Zetas alla matrecept som Fernando Di Luca hämtat från sitt hemland Italien och annan typisk medelhavsmat.

    Populära recept

    • Pasta Carbonara
    • Grönkålschips
    • Risotto, grundrecept
    • Dubbelmarinerad fläskfilé
    • Fetaostbiffar

    Kategorier

    • Förrätt
    • Aperitivo och småplock
    • Bröd och bakverk
    • Buffé
    • Efterrätt
    • Frukost och brunch
    • Grilla
    • Marinad
    • Gryner
    • Julmat
    • Kräftskiva
    • Mackor och wraps
    • Pasta
    • Pinsa
    • Pizza
    • Risotto
    • Sallad
    • Sås och röror
    • Snabblagat
    • Soppa
    • Tillbehör
    • Varmrätt
    • Vinägrett och dressing
    • Vegetariskt

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Spara recept
  • Olivolja

    Zetas Olivolja

    Här har vi samlat allt vi vet om olivolja och det har blivit en del under de dryga fyrtio år som Fernando Di Luca levererat Zeta olivolja till svenskarna.

    Om olivolja

    • Fakta om olivolja
    • Grunden till en god olivolja
    • Klassificering av olivolja
    • Olivoljans hälsofördelar
    • Använda olivolja i köket
    • Olivolja i matlagning
    • Provsmakning av olivolja
    • BreOliv

    Olivoljeväljaren

    • Få hjälp att välja olivolja

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
Site logo
  • Om medelhavsmat

    Om medelhavsmat

    Här har vi samlat kunskap, knep och råd. Vi vill att du ska inspireras och upptäcka den goda och nyttiga maten från Italien och Medelhavsländerna.

    Kunskap

    • Bönor och linser
    • Fetaost
    • Halloumi
    • Italienska smaksättare
    • Medelhavschark
    • Mozzarella och burrata
    • Oliver
    • Parmesanost
    • Pasta
    • Pizza
    • Risotto
    • Vinäger

    Hälsa & Hållbarhet

    • Därför är medelhavsmat bra för kroppen
    • Medelhavsmat och träning
    • Ät tillsammans – för hälsans skull!
    • Matsvinn

    Tips & råd

    • Den italienska middagen
    • Italiensk buffé
    • Buffé – enkla råd och tips för en lyckad buffé
    • Grilltips
    • Marinadtips
    • I.G.P. och D.O.P. – märkning av livsmedel

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Produkter

    Produkter från Zeta

    Även om Zeta är ett italienskt familjeföretag hittar du smaker från hela medelhavet i vårt skafferi.

    Populära produkter

    Pinsa

    230 g

    Burrata

    275 g

    Extra jungfruolivolja Classico

    750 ml

    Visa fler...

    Nya produkter

    Extra jungfruolivolja Fernando Ekologisk

    500 ml

    Mini Burrata 4x50g

    480 g

    Visa fler...

    Kategorier

    • Alla Zetas produkter
    • Glutenfria produkter
    • Olivolja
    • BreOliv
    • Antipasti och röror
    • Bröd och italienska kex
    • Bönor och linser
    • Charkuterier
    • Kapris och sardeller
    • Matlagningsolja
    • Matlagningsvin
    • Oliver
    • Ost
    • Pasta
    • Pinsa
    • Pesto och pastasås
    • Risottoris
    • Tomater
    • Vinäger

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Om Zeta

    Om Zeta

    Zeta är ett av Sveriges mest älskade företag. Och familjen Di Luca fortsätter att vara det de alltid har varit - en familj där mat är kärlek.

    OM ZETA

    • Vårt hållbarhetsarbete
    • Zetas historia
    • Möt familjen Di Luca
    • Företaget Di Luca & Di Luca AB
    • Di Luca Foodservice

    Nyheter & press

    • Press Room
    • Zeta presskontakt

    KONTAKTA OSS

    • Vanliga frågor och svar
    • Kundforum – Reklamation
    • Kontakta oss
    • Personuppgifts­policy
    • Nyhetsbrev

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
Meny
Site logo
Meny
  • RECEPT

    Recept för medelhavsmat

    Här har vi samlat Zetas alla matrecept som Fernando Di Luca hämtat från sitt hemland Italien och annan typisk medelhavsmat.

    Populära recept

    • Pasta Carbonara
    • Grönkålschips
    • Risotto, grundrecept
    • Dubbelmarinerad fläskfilé
    • Fetaostbiffar

    Kategorier

    • Förrätt
    • Aperitivo och småplock
    • Bröd och bakverk
    • Buffé
    • Efterrätt
    • Frukost och brunch
    • Grilla
    • Marinad
    • Gryner
    • Julmat
    • Kräftskiva
    • Mackor och wraps
    • Pasta
    • Pinsa
    • Pizza
    • Risotto
    • Sallad
    • Sås och röror
    • Snabblagat
    • Soppa
    • Tillbehör
    • Varmrätt
    • Vinägrett och dressing
    • Vegetariskt

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Spara recept
  • Olivolja

    Zetas Olivolja

    Här har vi samlat allt vi vet om olivolja och det har blivit en del under de dryga fyrtio år som Fernando Di Luca levererat Zeta olivolja till svenskarna.

    Om olivolja

    • Fakta om olivolja
    • Grunden till en god olivolja
    • Klassificering av olivolja
    • Olivoljans hälsofördelar
    • Använda olivolja i köket
    • Olivolja i matlagning
    • Provsmakning av olivolja
    • BreOliv

    Olivoljeväljaren

    • Få hjälp att välja olivolja

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Om medelhavsmat

    Om medelhavsmat

    Här har vi samlat kunskap, knep och råd. Vi vill att du ska inspireras och upptäcka den goda och nyttiga maten från Italien och Medelhavsländerna.

    Kunskap

    • Bönor och linser
    • Fetaost
    • Halloumi
    • Italienska smaksättare
    • Medelhavschark
    • Mozzarella och burrata
    • Oliver
    • Parmesanost
    • Pasta
    • Pizza
    • Risotto
    • Vinäger

    Hälsa & Hållbarhet

    • Därför är medelhavsmat bra för kroppen
    • Medelhavsmat och träning
    • Ät tillsammans – för hälsans skull!
    • Matsvinn

    Tips & råd

    • Den italienska middagen
    • Italiensk buffé
    • Buffé – enkla råd och tips för en lyckad buffé
    • Grilltips
    • Marinadtips
    • I.G.P. och D.O.P. – märkning av livsmedel

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Produkter

    Produkter från Zeta

    Även om Zeta är ett italienskt familjeföretag hittar du smaker från hela medelhavet i vårt skafferi.

    Populära produkter

    Pinsa

    230 g

    Burrata

    275 g

    Extra jungfruolivolja Classico

    750 ml

    Visa fler...

    Nya produkter

    Extra jungfruolivolja Fernando Ekologisk

    500 ml

    Mini Burrata 4x50g

    480 g

    Visa fler...

    Kategorier

    • Alla Zetas produkter
    • Glutenfria produkter
    • Olivolja
    • BreOliv
    • Antipasti och röror
    • Bröd och italienska kex
    • Bönor och linser
    • Charkuterier
    • Kapris och sardeller
    • Matlagningsolja
    • Matlagningsvin
    • Oliver
    • Ost
    • Pasta
    • Pinsa
    • Pesto och pastasås
    • Risottoris
    • Tomater
    • Vinäger

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Om Zeta

    Om Zeta

    Zeta är ett av Sveriges mest älskade företag. Och familjen Di Luca fortsätter att vara det de alltid har varit - en familj där mat är kärlek.

    OM ZETA

    • Vårt hållbarhetsarbete
    • Zetas historia
    • Möt familjen Di Luca
    • Företaget Di Luca & Di Luca AB
    • Di Luca Foodservice

    Nyheter & press

    • Press Room
    • Zeta presskontakt

    KONTAKTA OSS

    • Vanliga frågor och svar
    • Kundforum – Reklamation
    • Kontakta oss
    • Personuppgifts­policy
    • Nyhetsbrev

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Site logo
    Favoriter
    Meny
    • RECEPT

      Recept för medelhavsmat

      Här har vi samlat Zetas alla matrecept som Fernando Di Luca hämtat från sitt hemland Italien och annan typisk medelhavsmat.

      Populära recept

      • Pasta Carbonara
      • Grönkålschips
      • Risotto, grundrecept
      • Dubbelmarinerad fläskfilé
      • Fetaostbiffar

      Kategorier

      • Förrätt
      • Aperitivo och småplock
      • Bröd och bakverk
      • Buffé
      • Efterrätt
      • Frukost och brunch
      • Grilla
      • Marinad
      • Gryner
      • Julmat
      • Kräftskiva
      • Mackor och wraps
      • Pasta
      • Pinsa
      • Pizza
      • Risotto
      • Sallad
      • Sås och röror
      • Snabblagat
      • Soppa
      • Tillbehör
      • Varmrätt
      • Vinägrett och dressing
      • Vegetariskt

      Läs våra vanligaste frågor och svar

      Extern länk Zeta kundforum
    • Spara recept
    • Olivolja

      Zetas Olivolja

      Här har vi samlat allt vi vet om olivolja och det har blivit en del under de dryga fyrtio år som Fernando Di Luca levererat Zeta olivolja till svenskarna.

      Om olivolja

      • Fakta om olivolja
      • Grunden till en god olivolja
      • Klassificering av olivolja
      • Olivoljans hälsofördelar
      • Använda olivolja i köket
      • Olivolja i matlagning
      • Provsmakning av olivolja
      • BreOliv

      Olivoljeväljaren

      • Få hjälp att välja olivolja

      Läs våra vanligaste frågor och svar

      Extern länk Zeta kundforum
    • Om medelhavsmat

      Om medelhavsmat

      Här har vi samlat kunskap, knep och råd. Vi vill att du ska inspireras och upptäcka den goda och nyttiga maten från Italien och Medelhavsländerna.

      Kunskap

      • Bönor och linser
      • Fetaost
      • Halloumi
      • Italienska smaksättare
      • Medelhavschark
      • Mozzarella och burrata
      • Oliver
      • Parmesanost
      • Pasta
      • Pizza
      • Risotto
      • Vinäger

      Hälsa & Hållbarhet

      • Därför är medelhavsmat bra för kroppen
      • Medelhavsmat och träning
      • Ät tillsammans – för hälsans skull!
      • Matsvinn

      Tips & råd

      • Den italienska middagen
      • Italiensk buffé
      • Buffé – enkla råd och tips för en lyckad buffé
      • Grilltips
      • Marinadtips
      • I.G.P. och D.O.P. – märkning av livsmedel

      Läs våra vanligaste frågor och svar

      Extern länk Zeta kundforum
    • Produkter

      Produkter från Zeta

      Även om Zeta är ett italienskt familjeföretag hittar du smaker från hela medelhavet i vårt skafferi.

      Populära produkter

      Pinsa

      230 g

      Burrata

      275 g

      Extra jungfruolivolja Classico

      750 ml

      Visa fler...

      Nya produkter

      Extra jungfruolivolja Fernando Ekologisk

      500 ml

      Mini Burrata 4x50g

      480 g

      Visa fler...

      Kategorier

      • Alla Zetas produkter
      • Glutenfria produkter
      • Olivolja
      • BreOliv
      • Antipasti och röror
      • Bröd och italienska kex
      • Bönor och linser
      • Charkuterier
      • Kapris och sardeller
      • Matlagningsolja
      • Matlagningsvin
      • Oliver
      • Ost
      • Pasta
      • Pinsa
      • Pesto och pastasås
      • Risottoris
      • Tomater
      • Vinäger

      Läs våra vanligaste frågor och svar

      Extern länk Zeta kundforum
    • Om Zeta

      Om Zeta

      Zeta är ett av Sveriges mest älskade företag. Och familjen Di Luca fortsätter att vara det de alltid har varit - en familj där mat är kärlek.

      OM ZETA

      • Vårt hållbarhetsarbete
      • Zetas historia
      • Möt familjen Di Luca
      • Företaget Di Luca & Di Luca AB
      • Di Luca Foodservice

      Nyheter & press

      • Press Room
      • Zeta presskontakt

      KONTAKTA OSS

      • Vanliga frågor och svar
      • Kundforum – Reklamation
      • Kontakta oss
      • Personuppgifts­policy
      • Nyhetsbrev

      Läs våra vanligaste frågor och svar

      Extern länk Zeta kundforum

    Påskbuffé recept

    Recept till påskbuffé. Påskmat på flera fat ger gästerna stora möjligheter att hitta sina favoriter. Flera av rätterna passar även som huvudrätt.

    Parmesanpannacotta med marinerade räkor och ramslöksolja

    Den lena ostkrämen och de sötsyrliga räkorna med fräsch och krispig gurka är inte bara helt oemotståndligt smakmässigt, de här små munsbitarna är väldigt vackra att titta på också. Ramslök ger en ljuvligt mild löksmak. Har du inte tillgång till den delikatessen fungerar det bra att använda gräslök eller blast från färsk lök.

    (14)

    (14)
    3tim 30min

    Crostini med ramslöksmajonnäs, lax och picklad rödlök

    Den milda löksmaken från ramslöken, laxens möra konsistens och den picklade rödlökens syra är en fantastisk smakkombination. Påskbordet har fått en ny stående färgglad favorit med de här munsbitarna. Om du inte har tillgång till ramslök kan du ersätta den med gräslök eller färsk lökblast.

    (3)

    (3)
    45min

    Sill med italienska smaker

    Letar du efter en härligt krämig sötsyrlig sill med friska inslag av citron och basilika, då har du hittat rätt! Det här är helt enkelt den perfekta blandningen mellan svensk och italiensk matkultur. Vi vågar till och med påstå att den här sillen kommer bli en stående favorit på julbordet, påskbordet och på midsommarbordet!

    (6)

    (6)
    20min

    Salamisnittar med krämig pestofyllning

    De här snittarna är små godingar med stor smak! Salami i kombination med pesto och soltorkad tomat, det är svårt att komma närmare Italien rent smakmässigt.

    (12)

    (12)

    Pinsa med sparris, burrata och rödlök

    Krispig sparris, krämig burrata och frasigt bröd är en oemotståndlig kombination. Den här pinsan passar till lunch, till middag, mellis och som drinktilltugg, skuren i mindre bitar. Så gott, enkelt och snabblagat!

    (52)

    (52)
    15min

    Tagliata på flankstek med grillad citron och salsa verde

    Klassisk tagliata görs oftast på oxfilé men här är det i stället flankstek som får spela huvudrollen. Du behöver inte många ingredienser när du jobbar med så här goda råvaror, fort går det också!

    (29)

    (29)
    1tim

    Vit sparris med hasselnötter och Prosciutto crudo

    Den vita sparrisen som, i motsats till den gröna, växt färdigt under jord är lite grövre i texturen men också mer smakrik än sina mer färgglada kompisar. Här kommer sparrisens fyllighet och angenäma beska väl till pass tillsammans med hasselnötter och Prosciutto Crudo, en perfekt buffé- eller förrätt.

    (34)

    (34)
    25min

    Vispad feta och ricotta med surdegskrutonger och olivolja

    Vispad feta och ricotta med surdegskrutonger och olivolja extra vergine – en bättre dipp helt enkelt!

    (76)

    (76)
    10min

    Kall potatissallad med kapris och citron

    Potatissallad med kapris, passar bra till t ex en bit lax.

    (103)

    (103)

    Olivkräm med sardell, vitlök, mandel och olivolja

    En kall röra som passar till det mesta.

    (10)

    (10)
    10min

    Vitello Tonnato

    Vitello Tonnato är ett klassisk italienskt recept, kalvstek med tonfisksås smaksatt med kapris. En bra rätt att förbereda dagen innan och perfekt till buffébordet.

    (109)

    (109)
    21tim 15min

    Ägghalvor med olika toppings & crème av kronärtskocka med pistagenötter

    Ägghalvor är perfekt bjudmat och passar lika bra på buffén som till förrätt. Här bjuder vi på olika toppings tillsammans med crème av kronärtskocka med pistagenötter. Det är en fin smakkombination som är lite extra festlig!

    (20)

    (20)

    Söta krustader x 3

    Små efterrätter i vackra krustader med mascarponekräm i 3 olika smaker; citron, choklad/kaffe och kola.

    (75)

    (75)
    20min

    Krustader med lemoncurd och maräng

    Krustader med lemoncurd gjord på citronolja och toppad med maräng gjord på kikärtsspad. Lemoncurden är också mycket god på scones.

    (46)

    (46)

    Bresaola med parmesan och nötter

    Tunt skivad bresaola med grovt riven lagrad parmesan, rostade pinjenötter och rucolasallad. Enkel och ljuvlig förrätt!

    (141)

    (141)
    10min

    Potatissallad med örtricotta

    Potatissallad med krämig örtricotta som passar utmärkt till grillat.

    (43)

    (43)
    25min

    Krustader med chokladkräm och nötter

    Krustader med söt fyllning av choklad, toppade med hallon och rostade nötter. Gott som en liten söt avslutning på middagen och passar också utmärkt på buffébordet.

    (37)

    (37)
    20min

    Minifrittata med olika topping

    Frittata, italiensk omelett, i portionsform toppad med smaker som grillad paprika och ruccola, svampcréme och prosciutto.

    (64)

    (64)
    35min

    Pastasallad med sparris och buffelmozzarella

    Pastasallad med färsk sparris, späda morötter, buffelmozzarella, avokado, oliver och gräslök med en dressing på rosébalsamvinäger och god olivolja.

    (115)

    (115)
    35min

    Frittata med skogschampinjoner och parmesan

    Frittata, matig italiensk omelett med stekta skogschampinjoner, potatis, parmesan och färska örter.

    (201)

    (201)
    40min

    Tryffelburrata med långbakade tomater

    Burrata med smak av tryffel i kombination med söta långbakade tomater och basilika.

    (117)

    (117)
    3tim 10min

    Chokladmousse med amaretto

    Festlig chokladmousse med amaretto och mascarpone. Enkel att göra och som går utmärkt att förbereda dagen innan.

    (174)

    (174)
    1tim

    Italienska charkuterier

    Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller som förrätt.

    (69)

    (69)
    15min

    Charktallrik och småplock

    Italienska delikatesser och charkuterier, det perfekta tilltugget. Enkelt att variera efter tycke och smak.

    (48)

    (48)
    15min

    Filoncini med italiensk prosciutto

    Klassiska italienska brödpinnar filoncini lindade med prosciutto. Enkelt att göra och passar perfekt som aptitretare.

    (29)

    (29)
    10min

    Cocktailspett med minimozzarella och prosciutto

    Cocktailspett med minimozzarella, Prosciutto Crudo och färska körsbärstomater. Utmärkta att servera innan maten eller som ett tilltugg.

    (271)

    (271)
    15min

    Prosciutto di Parma med parmesanost

    Italiensk skinka, Prosciutto di Parma med långlagrad parmesanost. Perfekt som förrätt eller som småplock.

    (66)

    (66)
    10min

    Den ultimata charkbrickan

    Perfekt komponerad charkbricka med tunna fina skivor av italienska och spanska delikatesser. Utmärkt att servera som förrätt eller som tilltugg till drinken.

    (287)

    (287)
    10min

    Friterade ravioli med sardelldipp

    Frasiga friterade ravioli som serveras med en fräsch sardelldipp. Passar utmärkt att servera till många på en buffé eller som tilltugg innan middagen.

    (54)

    (54)
    20min

    Varm bruschetta med burrata

    Ugnsrostad bruschetta som toppas med krämig burrata, ugnsbakade tomatklyftor och färsk basilika. Låt vänner och familj njuta av italiensk afton med enkelt småplock som imponerar.

    (190)

    (190)
    20min

    Grillad polenta med taleggio

    Polenta med karamelliserad lök och smält italiensk ost. Passar utmärkt som aptitretare innan maten eller på buffébordet.

    (28)

    (28)
    1tim

    Ört- och vitlöksmarinerade lammkotletter

    Ljuvliga smaker från kryddträdgården! Lammkotletter som helst marineras över natten i en oljemarinad med vitlök, basilika och persilja. Passar fint att laga när skörden för färska kryddor är i igång. Ta vara på de kryddor du har hemma och kombinera efter smak.

    (36)

    (36)
    2tim 6min

    Ägghalvor med räkor och caesardressing

    Ägghalvor med en italiensk tvist med mild och elegant smak. Passar perfekt till buffén.

    (21)

    (21)
    20min

    Ägghalvor med två toppingar

    Ägg med olika toppings som passar perfekt på påskbuffén.

    (12)

    (12)
    30min

    Vinägerinlagd sill

    Inlagdsill med vinäger. Vinägern ger sillen en mild och nyanserad smak.

    (30)

    (30)
    48tim 15min

    Päron- och spenatsallad med citronricotta

    Lyxig men enkel sallad med krispiga päron och rostade valnötter.

    (49)

    (49)
    20min

    Snabb gravlax med gurksallad

    Snabbgrava laxen och skeda över en frisk gurksallad!

    (15)

    (15)
    30min

    Parmesanchips med två olika topping

    Chips av Parmigiano Reggiano med topping är ett enkelt och snabbt tilltugg som smakar ljuvligt.

    (112)

    (112)
    20min

    Mascarponedipp på 3 sätt

    Mascarponeröror med olika smaker, goda på crostini eller att doppa grissini i. Perfekt att ha till antipasti.

    (31)

    (31)
    10min

    Laxcrostini med oliv- och kapristapenade

    Små härliga munsbitar med lax och tapenade. Perfekt att servera på en buffé eller som tilltugg till fördrinken.

    (19)

    (19)
    10min

    Laxcarpaccio på crostini

    Carpaccio med lax på crostini. Utsökta, lyxiga och enkla tilltugg till drinken eller på buffén.

    (49)

    (49)
    15min

    Kapris- och sardellmajonnäs

    Smakrik majonnäs som passar utmärkt inkokt lax, ugnsrostade grönsaker så väl som till grillad kyckling.

    (22)

    (22)
    10min

    Gravad lax med olivolja

    Enkel förrätt eller på ett festligt buffébord – krydda den gravade laxen med citron, olivolja och färska kryddor och njut!

    (7)

    (7)
    15min

    Glass med smaksatt olivolja och havssalt

    Glass med smaksatt olivolja är en enkel och överraskande dessert från Italien. Havssaltet ger en perfekt brytning mellan sött och salt.

    (144)

    (144)
    5min

    Champinjonsallad med kapris och kronärtskocka

    Enkel och lyxig sallad med champinjoner, kapris och kroärtskockor

    (8)

    (8)
    10min

    Caprese classico

    Capresesallad med tomat, mozzarella och basilika. Ett klassiskt italienskt recept!

    (23)

    (23)
    10min

    Bakade plommontomater med sardeller

    Bakade plommontomater toppade med sardeller. Ett riktigt gott tillbehör att servera på buffebordet eller till middagen.

    (37)

    (37)
    3tim

    Halstrad lax med citronricotta

    Stekt lax med härligt krämig citronricotta, serveras tillsammans med nykokt pasta och cocktailkapris. Enkel och snabblagad citrondoftande pastarätt utmärkt till vardag eller fest.

    (58)

    (58)
    30min

    Rostbiff med örter, vitlök och citron

    Rostbiffen kryddas med färska örter och vitlök efter tillagningen. Servera gärna på en bädd av rucola.

    (50)

    (50)
    1tim

    Vinägerinkokt lax

    Inkokt lax med smak av färsk dill och svartpeppar med en härlig sås till. Här är den traditionella ättikan utbytt mot en fruktig vinäger, vilket ger en djupare smak. Enkel och god rätt att servera på påskbordet, sommarfesten eller julbuffén. Tricket att skära i kuber gör det inte bara godare utan hela serveringen blir fräschare och elegantare.

    (83)

    (83)
    45min

    Caesarkyckling

    En variant av caesarsallad som är perfekt buffémat.

    (179)

    (179)
    45min

    Champinjonsallad med citron och tryffelolja

    Sallad med tunt skivade champinjoner, lök och rucola samt en dressing med citron och tryffelolja. Utmärkt som tillbehör.

    (15)

    (15)
    15min

    Skagenröra med pepparrot

    En klassisk skagenröra med italiensk tvist. En perfekt förrätt till helgmiddagen eller som smårätt på buffébordet.

    (33)

    (33)
    15min

    Dubbelmarinerad fläskfilé

    Marinerad fläskfilé som du lätt marinerar i förväg och serverar i tunna skivor på buffébordet.

    (3066)

    (3066)
    6tim

    Zetas populära nyhetsbrev

    Missa inte att vi har flera nyhetsbrev som förenklar vardagen och förgyller helgen med italienska smaker.

    Prenumerera

    Zetas populära nyhetsbrev

    Missa inte att vi har flera olika nyhetsbrev som förenklar vardagen och förgyller helgen med italienska smaker.

    Prenumerera

    Följ oss i sociala medier!

    Facebook logo Facebook Instagram logo Instagram
    • Hem
    • Recept
    • Recept buffé
    • Påskbuffé recept
      • Recept
        • Alla recept
        • Klassiska italienska rätter
        • Pasta
        • Pizza
        • Pinsa
        • Vegetariskt
        • Vardag
        • Snabblagat
        • Vinäger
      • Olivolja
        • Allt om olivolja
        • Använda olivolja i köket
        • Fakta om olivolja
        • Förvaring och hållbarhet olivolja
        • Grunden till en god olivolja
        • Klassificering av olivolja
        • Provsmakning av olivolja
        • Olivoljans hälsofördelar
      • Om medelhavsmat
        • Därför är medelhavsmat bra för kroppen
        • Den italienska middagen
        • Matsvinn
        • Medelhavsmat och träning
      • Produkter från Zeta
        • Glutenfria produkter
        • Olivolja
        • Matlagningsolja
        • Matlagningsvin
        • Pasta
        • Pinsa
        • Pesto och pastasås
        • Oliver
        • Ost
        • Risottoris
        • Tomater
        • Vinäger
      • Om Zeta
        • Fråga oss
        • Kundforum – Reklamation
        • Kontakta oss
        • Nyhetsbrev
        • Personuppgifts­policy
        • Vårt hållbarhetsarbete – Care of Di Luca
        • Sitemap
        • Visselblåsning
    Zeta

    Från en familj där mat är kärlek.

    På Zeta är vi passionerat förälskade i medelhavsköket. Alla stora smaker ur enkla råvaror som länge prövats av både tradition och vardagsliv. Smaker som kommit för att stanna.

    Cookieinställningar

    Dela recept

    Dela på Pinterest Dela på Facebook Dela via e-post

    Kopierad