Söta krustader x 3

RÖSTA PÅ RECEPTET (58)

(58)

RÖSTA PÅ RECEPTET (58)

(58)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Små efterrätter i vackra krustader med mascarponekräm i 3 olika smaker; citron, choklad/kaffe och kola.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

2 frp
Krustader per kräm
Vanilj och citronkräm
1
äggula
3 msk
florsocker
1 burk
1
liten citron, det yttersta skalet , finrivet
1/2
vaniljstång, skrapad
Citronmeliss till dekor
Kolakräm
1 burk
4 msk
Dulche de leche
Färska blåbär till dekor
Choklad och kaffekräm
1 burk
3 msk
florsocker
2 msk
kakao
3 msk
starkt kaffe, gärna espresso
Färska hallon till dekor

Gör så här

Tips!

Varje kräm räcker till ca 2 förpackningar krustader. Det går utmärkt att halvera mängden kräm. Blir det kräm över är det även gott till färska bär och krossade cantuccini eller andra kakor.

3 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (58)

(58)
Tack!

Carol Edholm

Äntligen har jag hittat ett alternativ till krustader UTAN palmolja! Nu kan man använda detta igen. TACK för att ni bryr er