Söta krustader x 3

RÖSTA PÅ RECEPTET (73)

(73)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

20min 1 ingredienser

Små efterrätter i vackra krustader med mascarponekräm i 3 olika smaker; citron, choklad/kaffe och kola.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

2 frp
Krustader per kräm
Vanilj och citronkräm
1
äggula
3 msk
florsocker
1 burk
1
liten citron, det yttersta skalet , finrivet
1/2
vaniljstång, skrapad
Citronmeliss till dekor
Kolakräm
1 burk
4 msk
Dulche de leche
Färska blåbär till dekor
Choklad och kaffekräm
1 burk
3 msk
florsocker
2 msk
kakao
3 msk
starkt kaffe, gärna espresso
Färska hallon till dekor

Gör så här

Tips!

Varje kräm räcker till ca 2 förpackningar krustader. Det går utmärkt att halvera mängden kräm. Blir det kräm över är det även gott till färska bär och krossade cantuccini eller andra kakor.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (73)

(73)

Vad tycker du?

5 kommentarer

Lämna ett svar till Emma Olsson Avbryt svar

Carol Edholm

Äntligen har jag hittat ett alternativ till krustader UTAN palmolja! Nu kan man använda detta igen. TACK för att ni bryr er

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...