Caesarkyckling

RÖSTA PÅ RECEPTET (53)

(53)
45min

En variant av caesarsallad som är perfekt buffémat.

Ingredienser

Bufféportioner
8 - 10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kg
majskycklingfiléer, ca 4 st med skinn
1
ekologisk citron, tunt skivad
30 g
ruccola
1 dl
Parmigiano Reggiano 22 mån, storbit, hyvlad
flingsalt
nymald svartpeppar
Dressing
1
rumsvarmt ägg
1
vitlöksklyfta, riven
1 tsk
senap, gärna fransk
2 st
filéer Sardeller eller
1-1,5 tsk
1 msk
citronsaft
3-4 droppar
worchestersås

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.