Caesarkyckling
Tack!
Vad tycker du?
Tack för din röst!
En variant av caesarsallad som är perfekt buffémat.
Receptet är framtaget av Zeta.
Ingredienser
Bufféportioner
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
8
-
10
1 kg
majskycklingfiléer, ca 4 st med skinn
1
ekologisk citron, tunt skivad
Extra jungfruolivolja Classico, till stekning
30 g
ruccola
1 dl
Parmigiano Reggiano 22 mån, storbit, hyvlad
flingsalt
nymald svartpeppar
Dressing
1
rumsvarmt ägg
1
vitlöksklyfta, riven
1 tsk
senap, gärna fransk
2 st
filéer Sardeller eller
1 msk
citronsaft
3-4 droppar
worchestersås
1/2 dl
Parmigiano Reggiano 14 mån, finriven
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (107)
(107)