Caesarkyckling

RÖSTA PÅ RECEPTET (107)

(107)

RÖSTA PÅ RECEPTET (107)

(107)

Vad tycker du?

45min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En variant av caesarsallad som är perfekt buffémat.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

Bufféportioner
8 - 10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kg
majskycklingfiléer, ca 4 st med skinn
1
ekologisk citron, tunt skivad
30 g
ruccola
1 dl
Parmigiano Reggiano 22 mån, storbit, hyvlad
flingsalt
nymald svartpeppar
Dressing
1
rumsvarmt ägg
1
vitlöksklyfta, riven
1 tsk
senap, gärna fransk
2 st
filéer Sardeller eller
1 msk
citronsaft
3-4 droppar
worchestersås

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (107)

(107)
Tack!