Caesarkyckling

RÖSTA PÅ RECEPTET (55)

(55)
45min

En variant av caesarsallad som är perfekt buffémat.

Ingredienser

Bufféportioner
8 - 10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kg
majskycklingfiléer, ca 4 st med skinn
1
ekologisk citron, tunt skivad
30 g
ruccola
1 dl
Parmigiano Reggiano 22 mån, storbit, hyvlad
flingsalt
nymald svartpeppar
Dressing
1
rumsvarmt ägg
1
vitlöksklyfta, riven
1 tsk
senap, gärna fransk
2 st
filéer Sardeller eller
1-1,5 tsk
1 msk
citronsaft
3-4 droppar
worchestersås

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

Läs mer

Nyhet!

Zeta Hirs-mix Ekologisk är en blandning av hirs, bovete, amarant, durra, ärtor, quinoa och frön.

HIrs-mix

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.