Gravad lax med olivolja

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)

Vad tycker du?

15min 6 ingredienser

Enkel förrätt eller på ett festligt buffébord – krydda den gravade laxen med citron, olivolja och färska kryddor och njut!

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
gravad lax i skivor
1
citron skal och saft
2 msk
örter eller 2 msk hackade örter
flingsalt
nymald svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter