Ört- och vitlöksmarinerade lammkotletter

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)
2tim 6min

Ljuvliga smaker från kryddträdgården! Lammkotletter som helst marineras över natten i en oljemarinad med vitlök, basilika, persilja och koriander.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
8-10
lammkotletter
salt
svartpeppar
Ört- och vitlöksmarinad
1 kruka
bladpersilja
1 kruka
basilika
1 kruka
koriander
4
vitlöksklyftor

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.