Tagliata på flankstek med grillad citron och salsa verde

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

1tim 5 ingredienser

Klassisk tagliata görs oftast på oxfilé men här är det i stället flankstek som får spela huvudrollen. Du behöver inte många ingredienser när du jobbar med så här goda råvaror, fort går det också!

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Salsa verde
1 kruka
bladpersilja
1/2 frp
1
citron
Tagliata
800 g
flankstek
salt
nymalen svartpeppar
2
citroner, delade
Till servering
Rucolasallad
Parmigiano reggiano
flingsalt

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)

Vad tycker du?

2 kommentarer

Sofia Gustafsson

Hej, kan den här rätten göras dagen innan den ska serveras?

Anna Mellberg

Hej Sofia! Den smakar absolut bäst om den serveras samma dag som den tillagas- men visst går det att förbereda dagen innan också, men då blir det mer likt ”rostbiff” i upplevelsen. Hälsningar Anna på Zeta