Tagliata på flankstek med grillad citron och salsa verde

RÖSTA PÅ RECEPTET (32)

(32)

Vad tycker du?

1tim 5 ingredienser

Klassisk tagliata görs oftast på oxfilé men här är det i stället flankstek som får spela huvudrollen. Du behöver inte många ingredienser när du jobbar med så här goda råvaror, fort går det också!

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Salsa verde
1 kruka
bladpersilja
1
citron
Tagliata
800 g
flankstek
salt
nymalen svartpeppar
2
citroner, delade
Till servering
Rucolasallad
Parmigiano reggiano
flingsalt

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (32)

(32)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Lämna ett svar till Sofia Gustafsson Avbryt svar

Sofia Gustafsson

Hej, kan den här rätten göras dagen innan den ska serveras?

Anna Mellberg

Hej Sofia! Den smakar absolut bäst om den serveras samma dag som den tillagas- men visst går det att förbereda dagen innan också, men då blir det mer likt ”rostbiff” i upplevelsen. Hälsningar Anna på Zeta