Ägghalvor med räkor och caesardressing

RÖSTA PÅ RECEPTET (21)

(21)

Vad tycker du?

20min 3 ingredienser

Ägghalvor med en italiensk tvist med mild och elegant smak. Passar perfekt till buffén.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

bufféportioner
12
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
6
ägg
36
räkor skalade eller utan skal
12
små salladsblad
Dressing
1
äggula
1 tsk
dijonsenap
1/2
vitlöksklyfta riven
2 dl
salt
peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (21)

(21)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Sabina

Jättegod dressing som vi ofta gör till caesarsallad!

Sophie Berlin

Hej Sabina,
En god caesarsallad är aldrig fel. Kul att du gillar receptet!
Varma hälsningar, Sophie på Zeta

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis