Ladda ner bild Spara Ägghalvor med räkor och caesardressing Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (20) (20) RÖSTA PÅ RECEPTET (20) (20) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 20min Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ägghalvor med en italiensk tvist med mild och elegant smak. Passar perfekt till buffén. Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser bufféportioner 12 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 6 ägg 36 räkor skalade eller utan skal 12 små salladsblad Dressing 1 äggula 1 msk Rödvinsvinäger 1 tsk dijonsenap 1 msk Sardellcrème MSC-märkt 1/2 vitlöksklyfta riven 2 dl Rapsolja 1/2 dl Kallpressad rapsolja Ekologisk 1 dl Parmigiano Reggiano 14 mån salt peppar Gör så här Koka äggen i 6-7 minuter, spola dem kallt och skala. Rör ihop äggula, vinäger, senap, sardellcreme och vitlök. Tillsätt oljorna försiktigt under vispning. Rör ner den rivna osten, smaka av med salt och nymalen svartpeppar. Halvera äggen och lägg på ett salladsblad, lite dressing och tre räkor på varje ägghalva. Avsluta med lite svartpeppar. Dela Skriv ut Spara 0 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (20) (20) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (20)
(20)