Vinägerinlagd sill

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)

Vad tycker du?

48tim 15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Inlagdsill med vinäger. Vinägern ger sillen en mild och nyanserad smak.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
6 - 8
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 fpk
inläggningssill
1
liten rödlök skivad
2
vitlöksklyftor skivad
1 1/2 dl
vatten
1 1/2 dl
strösocker
2
lagerblad
10
svartpepparkorn

Gör så här

Tips!

Vi har fler varianter av sill med smaksättning!

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)
Tack!