Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 2 fpk inläggningssill
  • 1 liten rödlök skivad
  • 2 vitlöksklyftor skivad
  • 1 1/2 dl Zeta Vitvinsvinäger

    Zeta Vitvinsvinäger

    Läs mer
  • 1 1/2 dl vatten
  • 1 1/2 dl strösocker
  • 2 lagerblad
  • 10 svartpepparkorn
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Skölj sillfiléerna väl, skiva rödlöken och vitlöken.

Koka upp vinäger, vatten, socker, lagerblad och svartpeppar.

Rör om så att sockret löser sig.

Låt lagen svalna helt.

Varva sill, lök och vitlök i en burk eller skål.

Häll på den avsvalnade lagen.

Sätt på lock eller plastfilm och ställ kallt i 2 dygn innan servering.

Håller en dryg vecka i kylskåp.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips Vi har fler varianter av sill med smaksättning!
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Information

Återkallelse av Zeta Fuet och Zeta Rökt Fuet 170g.

Läs Mer Reklamation

Läs om våra goda nyheter 2017

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.