Kapris- och sardellmajonnäs

RÖSTA PÅ RECEPTET (17)

(17)

RÖSTA PÅ RECEPTET (17)

(17)

Vad tycker du?

10min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Smakrik majonnäs som passar utmärkt inkokt lax, ugnsrostade grönsaker så väl som till grillad kyckling.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

bufféportioner
10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
äggula
2 msk
fransk senap
2 msk
citron pressad
3 dl
1
citron rivet skal
3 st
hackade Sardeller
1 krm
svartpeppar nymalen

Gör så här

Tips!

Du kan använda ett par teskedar sardellcréme istället för sardeller, men det är gott med små bitar av sardellen.
Låt även alla ingredienser ha rumstemperatur så är det mindre risk att majonnäsen skär sig.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (17)

(17)
Tack!