Kapris- och sardellmajonnäs

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)
10min

Smakrik majonnäs som passar utmärkt inkokt lax, ugnsrostade grönsaker så väl som till grillad kyckling.

Ingredienser

bufféportioner
10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
äggula
2 msk
fransk senap
2 msk
citron pressad
3 dl
1
citron rivet skal
2 tsk
Sardellcrème eller 3 hackade Zeta Sardeller
3 msk
Kapris medelstora Zeta Kapris, små
1 krm
svartpeppar nymalen

Gör så här

Tips!

Du kan använda ett par teskedar sardellcréme istället för sardeller, men det är gott med små bitar av sardellen.
Låt även alla ingredienser ha rumstemperatur så är det mindre risk att majonnäsen skär sig.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.