Champinjonsallad med kapris och kronärtskocka

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)
10min

Enkel och lyxig sallad med champinjoner, kapris och kroärtskockor

Receptet är framtaget i samarbete med Pi Le.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
32
champinjoner gärna blandat skogs- och champinjoner
1 fpk
1 fpk
örtmarinerade Kronärtskockor marinerade 290 g
1
citron skalet
5 msk
Zeta Olivolja Azienda Guerrieri Extra Vergine eller Zeta Casa Di Luca Olivolja Intenso Extra Vergine

Gör så här

Tips!

Kapris är en stor smaksättare i det italienska
köket, som ger syra, sälta och fruktighet.
Även lagen som kaprisen ligger i är en god ingrediens.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.