Champinjonsallad med kapris och kronärtskocka

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)

Vad tycker du?

10min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Enkel och lyxig sallad med champinjoner, kapris och kroärtskockor

Receptet är framtaget i samarbete med Pi Le.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
32
champinjoner gärna blandat skogs- och champinjoner
1 fpk
1
citron skalet

Gör så här

Tips!

Kapris är en stor smaksättare i det italienska
köket, som ger syra, sälta och fruktighet.
Även lagen som kaprisen ligger i är en god ingrediens.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)
Tack!