Recept från Zeta: Champinjonsallad med kapris och kronärtskocka

Champinjonsallad med kapris och kronärtskocka

Enkel och lyxig sallad med champinjoner, kapris och kroärtskockor

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 32 champinjoner gärna blandat skogs- och champinjoner
  • 1 fpk Zeta Kapris medelstora

    Zeta Kapris medelstora

    Läs mer
    140 g
  • 1 fpk örtmarinerade Zeta Kronärtskockor marinerade

    Zeta Kronärtskockor marinerade

    Läs mer
    290 g
  • 1 citron skalet
  • 5 msk Zeta Olivolja Azienda Guerrieri Extra Vergine eller Zeta Casa Di Luca Olivolja Intenso Extra Vergine
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Skiva svampen tunt och toppa med kapris, kronärtskockor och citron.

Ringla över olivolja, flingsalt och svartpeppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips Kapris är en stor smaksättare i det italienska köket, som ger syra, sälta och fruktighet. Även lagen som kaprisen ligger i är en god ingrediens.

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.