Champinjonsallad med kapris och kronärtskocka

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)
10min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Enkel och lyxig sallad med champinjoner, kapris och kroärtskockor

Receptet är framtaget i samarbete med Pi Le.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
32
champinjoner gärna blandat skogs- och champinjoner
1 fpk
1 fpk
örtmarinerade Kronärtskockor marinerade 290 g
1
citron skalet
5 msk
Zeta Olivolja Azienda Guerrieri Extra Vergine eller Zeta Casa Di Luca Olivolja Intenso Extra Vergine

Gör så här

Tips!

Kapris är en stor smaksättare i det italienska
köket, som ger syra, sälta och fruktighet.
Även lagen som kaprisen ligger i är en god ingrediens.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt

Spaghetti med ugnsbakad fetaost och tomater

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Följ oss på våra sociala kanaler

NYHET! Tunna crostini

Animal welfare

Zeta animal-welfare märkning betyder att varan kommer från en gård med djurvälfärdsprogram. Det innebär att kraven är tuffare än EUs lagstiftning.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.