Champinjonsallad med kapris och kronärtskocka

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)

Vad tycker du?

10min 6 ingredienser

Enkel och lyxig sallad med champinjoner, kapris och kroärtskockor

Receptet är framtaget i samarbete med Pi Le.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
32
champinjoner gärna blandat skogs- och champinjoner
1 fpk
1
citron skalet

Gör så här

Tips!

Kapris är en stor smaksättare i det italienska
köket, som ger syra, sälta och fruktighet.
Även lagen som kaprisen ligger i är en god ingrediens.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...