Ladda ner bild Halstrad lax med citronricotta RÖSTA PÅ RECEPTET (53) (53) Spara Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 30min 11 ingredienser Goda sommarerbjudanden Smygkika in i vår nystartade webbshop! Goda sommarerbjudanden Lax och härligt krämig citronricotta till en riktigt god pasta. Receptet är framtaget av Zeta. Goda sommarerbjudanden Smygkika in i vår nystartade webbshop! Goda sommarerbjudanden Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 1 frp Zeta Pasta Tortiglinoi Casa Di Luca 1 frp Ricotta, á 250 g 2 msk Olivolja Citron 1/2 dl Cocktailkapris 1 msk honung saft och rivet skal av 1 citron salt vitpeppar 4 bitar laxfilé, á 150 g, gärna Salmalax 2 msk Extra jungfruolivolja Classico 1 ask färsk spenat, á 80 g Gör så här Blanda ricotta, citronolivolja och honung med det finrivna skalet och saften från citronen, avsluta med salt och nymalen vitpeppar. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Halstra laxen i 1 msk olivolja ca 2 minuter på varje sida. Vänd spenaten i 1 msk olivolja, salta lätt och blanda med den nykokta pastan på ett serveringsfat eller i en skål. Klicka -ricottacréme över, dekorera med kaprisen och avsluta med att ringla över lite extra olivolja. Dela Skriv ut Spara Vad tyckte du om receptet? RÖSTA PÅ RECEPTET (53) (53) Stäng Vad tyckte du om receptet? Sätt mitt betyg Stäng 0 kommentarer Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (53)
(53)Vad tyckte du om receptet?
0 kommentarer