Halstrad lax med citronricotta

RÖSTA PÅ RECEPTET (41)

(41)

RÖSTA PÅ RECEPTET (41)

(41)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Lax och härligt krämig citronricotta till en riktigt god pasta.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Ricotta, á 250 g
1 msk
honung
saft och rivet skal av 1
citron
salt
vitpeppar
4 bitar
laxfilé, á 150 g, gärna Salmalax
1 ask
färsk spenat, á 80 g

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (41)

(41)
Tack!