Ladda ner bild Spara Halstrad lax med citronricotta Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (48) (48) RÖSTA PÅ RECEPTET (48) (48) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 30min Lax och härligt krämig citronricotta till en riktigt god pasta. Receptet är framtaget av Zeta. Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 1 frp Tortiglioni Casa Di Luca 1 frp Ricotta, á 250 g 2 msk Olivolja Citron 1/2 dl Cocktailkapris 1 msk honung saft och rivet skal av 1 citron salt vitpeppar 4 bitar laxfilé, á 150 g, gärna Salmalax 2 msk Extra jungfruolivolja Classico 1 ask färsk spenat, á 80 g Gör så här Blanda ricotta, citronolivolja och honung med det finrivna skalet och saften från citronen, avsluta med salt och nymalen vitpeppar. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Halstra laxen i 1 msk olivolja ca 2 minuter på varje sida. Vänd spenaten i 1 msk olivolja, salta lätt och blanda med den nykokta pastan på ett serveringsfat eller i en skål. Klicka -ricottacréme över, dekorera med kaprisen och avsluta med att ringla över lite extra olivolja. Dela Skriv ut Spara 0 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (48) (48) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (48)
(48)