Vit sparris med hasselnötter och Prosciutto crudo

RÖSTA PÅ RECEPTET (34)

(34)

Vad tycker du?

25min 7 ingredienser

Den vita sparrisen som, i motsats till den gröna, växt färdigt under jord är lite grövre i texturen men också mer smakrik än sina mer färgglada kompisar. Här kommer sparrisens fyllighet och angenäma beska väl till pass tillsammans med hasselnötter och Prosciutto Crudo, en perfekt buffé- eller förrätt.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
800 g
vit sparris
1 dl
hasselnötter
salt och svartpeppar
kryddgrönt t ex oregano

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (34)

(34)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter