Friterade ravioli med sardelldipp

RÖSTA PÅ RECEPTET (30)

(30)
20min

Frasiga friterade ravioli som serveras med en fräsch sardelldipp. Passar utmärkt att servera till många på en buffé eller som tilltugg innan middagen.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

bufféportioner
6 - 8
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Sardelldipp
8
finhackade Sardeller
eller 1 1/2 msk
2 msk
hackad bladpersilja
1 msk
1
pressad citron
1 krm
chilipeppar
Friterad ravioli
1 pkt
Rana ravioli tomat mozzarella
eller
Rana ravioli spenat och ricotta

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.