Friterade ravioli med sardelldipp

RÖSTA PÅ RECEPTET (54)

(54)

Vad tycker du?

20min 7 ingredienser

Frasiga friterade ravioli som serveras med en fräsch sardelldipp. Passar utmärkt att servera till många på en buffé eller som tilltugg innan middagen.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

bufféportioner
6 - 8
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Sardelldipp
8
finhackade Zeta Sardeller
2 msk
hackad bladpersilja
1 msk
1
pressad citron
1 krm
chilipeppar
Friterad ravioli
1 pkt
Rana ravioli tomat mozzarella
eller
Rana ravioli spenat och ricotta
1 l
frityrolja

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (54)

(54)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter