Friterade ravioli med sardelldipp

RÖSTA PÅ RECEPTET (54)

(54)

Vad tycker du?

20min 7 ingredienser

Frasiga friterade ravioli som serveras med en fräsch sardelldipp. Passar utmärkt att servera till många på en buffé eller som tilltugg innan middagen.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

bufféportioner
6 - 8
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Sardelldipp
8
finhackade Sardeller
eller 1 1/2 msk
2 msk
hackad bladpersilja
1 msk
1
pressad citron
1 krm
chilipeppar
Friterad ravioli
1 pkt
Rana ravioli tomat mozzarella
eller
Rana ravioli spenat och ricotta
1 l
frityrolja

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (54)

(54)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis