Recept från Zeta. Friterad ravioli med sardelldipp

Friterade ravioli med sardelldipp

Frasiga friterade ravioli som serveras med en fräsch sardelldipp. Passar utmärkt att servera till många på en buffé eller som tilltugg innan middagen.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • Friterad ravioli
  • 1 pkt Rana ravioli tomat mozzarella
  • eller Rana ravioli spenat och ricotta
  • 1 l Zeta Frityrolja

    Zeta Frityrolja

    Läs mer
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Blanda alla ingredienser till en dipp och smaka av med salt och citronsaft.

Hetta upp oljan till fritering till 180 grader.

Fritera några ravioli i taget tills de har fått fin färg och servera med sardelldipp.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

Information

Återkallelse av Zeta Fuet och Zeta Rökt Fuet 170g.

Läs Mer Reklamation

Läs om våra goda nyheter 2017

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.