Crostini med ramslöksmajonnäs, lax och picklad rödlök

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)

Vad tycker du?

45min 1 ingredienser

Den milda löksmaken från ramslöken, laxens möra konsistens och den picklade rödlökens syra är en fantastisk smakkombination. Påskbordet har fått en ny stående färgglad favorit med de här munsbitarna. Om du inte har tillgång till ramslök kan du ersätta den med gräslök eller färsk lökblast.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

Picklad rödlök
1/2
rödlök
2 msk
vatten
Ramslöksmajonnäs
1
äggula
1 tsk
dijonsenap
1 tsk
salt
2 dl
30 g
ramslök (gräslök eller lökblast)
Lax
90 g
lax, back loin (Salma eller Fröja)
1 nypa
flingsalt
1
citron, zest
Dekor
timjan, färsk

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Birgitta holst

Jättebra,har ramslök så det passar fint

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis