Vitello Tonnato
Vad tycker du?
Vitello Tonnato är ett klassisk italienskt recept, kalvstek med tonfisksås smaksatt med kapris. En bra rätt att förbereda dagen innan och perfekt till buffébordet.
Receptet är framtaget av Zeta.
Vitello Tonnato är ett klassisk italienskt recept, kalvstek med tonfisksås smaksatt med kapris. En bra rätt att förbereda dagen innan och perfekt till buffébordet.
Receptet är framtaget av Zeta.
10 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (82)
(82)Jan Rosvall
När vi bodde i Veneto kokte vi kalvköttet i vitt vin i stället för att steka. Är detta ”fel”?
Jan
Anna Mellberg
Hej Jan! Det finns egentligen inga rätt och fel när det kommer till god mat, så tycker ni att det är det bästa sättet att tillaga köttet på så fortsätt med det! Det låter jättegott- tycker vi! Hälsningar vännerna på Zeta
Lena
Bästa vitello tonnato.
Kocken på min favvoitalienare frågade om receptet.
Sophie Berlin
Hej Lena,
Ja, visst är Vitello Tonnato en riktig favorit som man ofta återkommer till!
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta
Lena
Bästa vitello tonnato.
Min favvo italienare frågade om receptet.
Sophie Berlin
Underbart – vad kul!
Bästa hälsningar, vännerna på Zeta
Lena
Bästa Vitello tonnato jag ätit på flera år! Bättre än den på min italienska favvokrog
Bo
Jag tror detta är bland det godaste som ätits..! Fantastico!!!
lena
Helt underbar vitello!!! Den smakade nästan som den gör på vår ital favvo restaurang
Stefan L
Kan även göras med en skätt vitvin på slutet över kaprisen och köttet. Vilket jag lärde mig på en italiensk restaurang i San Francisco