Bakade plommontomater med sardeller

RÖSTA PÅ RECEPTET (35)

(35)

RÖSTA PÅ RECEPTET (35)

(35)

Vad tycker du?

3tim
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ett riktigt gott tillbehör att servera på buffebordet eller till middagen.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
tomater
salt
peppar
1/2
rödlök finhackad
1
liten vitlöksklyfta finriven
lite bladpersilja hackad
svartpeppar nymalen

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (35)

(35)
Tack!