Bakade plommontomater med sardeller

RÖSTA PÅ RECEPTET (33)

(33)
3tim

Ett riktigt gott tillbehör att servera på buffebordet eller till middagen.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
tomater
salt
peppar
1/2
rödlök finhackad
1
liten vitlöksklyfta finriven
lite bladpersilja hackad
svartpeppar nymalen

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

Läs mer

Nyhet!

Zeta Hirs-mix Ekologisk är en blandning av hirs, bovete, amarant, durra, ärtor, quinoa och frön.

HIrs-mix

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.