Bakade plommontomater med sardeller

RÖSTA PÅ RECEPTET (38)

(38)

Vad tycker du?

3tim 12 ingredienser

Bakade plommontomater toppade med sardeller. Ett riktigt gott tillbehör att servera på buffebordet eller till middagen.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
tomater
salt
peppar
1/2
rödlök finhackad
1
liten vitlöksklyfta finriven
lite bladpersilja hackad
svartpeppar nymalen

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (38)

(38)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter