Bresaola med parmesan och nötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (117)

(117)

RÖSTA PÅ RECEPTET (117)

(117)

Vad tycker du?

10min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Tunt skivad bresaola med grovt riven lagrad parmesan, rostade pinjenötter och rucolasallad. Enkel och ljuvlig förrätt!

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
30 g
pinjenötter, rostade
rucolasallad
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (117)

(117)
Tack!