Bresaola med parmesan och nötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (139)

(139)

Vad tycker du?

10min 7 ingredienser
Goda erbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda erbjudanden

Tunt skivad bresaola med grovt riven lagrad parmesan, rostade pinjenötter och rucolasallad. Enkel och ljuvlig förrätt!

Receptet är framtaget av Zeta.

Goda erbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda erbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
30 g
pinjenötter, rostade
rucolasallad
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (139)

(139)

Vad tyckte du om receptet?

3 kommentarer

Christina

Några droppar balsamvinäger på rucolan passar bra!

Agneta

Superenkel uppskattad och god förrätt! Strö på lite rostade pinjenötter/ rostade solrosfrön och lite flingsalt!