Tryffelburrata med långbakade tomater

RÖSTA PÅ RECEPTET (115)

(115)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

3tim 10min 7 ingredienser

Burrata med smak av tryffel i kombination med söta långbakade tomater och basilika.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

1/2 sats
långbakade tomater (se separat recept)
1 kruka
färsk basilika, plockade blad
flingsalt
nymalen peppar

Gör så här

Tips!

Har du ont om tid eller inte vill göra långbakade tomater i ugn? Prova då våra Lätt Soltorkade Körsbärstomater till burratan istället. Kom ihåg att låta dem rinna av ordentligt.

Buon appetito!

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (115)

(115)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...