Tryffelburrata med långbakade tomater

RÖSTA PÅ RECEPTET (103)

(103)

RÖSTA PÅ RECEPTET (103)

(103)

Vad tycker du?

3tim 10min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Burrata med smak av tryffel i kombination med söta långbakade tomater och basilika.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

1/2 sats
långbakade tomater (se separat recept)
1 kruka
färsk basilika, plockade blad
flingsalt
nymalen peppar

Gör så här

Tips!

Har du ont om tid eller inte vill göra långbakade tomater i ugn? Prova då våra Lätt Soltorkade Körsbärstomater till burratan istället. Kom ihåg att låta dem rinna av ordentligt.

Buon appetito!

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (103)

(103)
Tack!

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.