Zeta Burrata med tryffel
Krämig mozzarella med gräddig fyllning som fått en härlig smak av vitt tryffelsmör. Burratan knyts för hand och är ett riktigt hantverk. Delikatess från Apulien i södra Italien. Perfekt att toppa kötträtten, pizzan eller pastan.
Ingredienser | OST: BURRATA (Pastöriserad MJÖLK, UHT GRÄDDE, salt, löpe, surhetsreglerande medel: E270), TRYFFELSMÖR 10% (SMÖR, vit Albatryffel (tuber magnatum Pico - 3% av tryffelsmöret), salt, arom), konserveringsmedel E202. LAG: Vatten, salt. |
Avrunnen vikt | 100 g |
Tillagning | SERVERINGSFÖRSLAG:Toppa pizzan eller köttet med en bit tryffelburrata. Värm ett par minuter i ugn. |
Förvaring oöppnad förpackning | Kylvara max +8 °C |
Förvaring och hållbarhet öppnad förpackning | Kylvara: max +8°C. Öppnad förpackning förbrukas samma dag. |
Näringsvärden | Energi 1068 kJ, 258 kcal Fett 24 g Kolhydrat 0,8 g Protein 9,8 g Salt 0,95 g |