Päron- och spenatsallad med citronricotta

RÖSTA PÅ RECEPTET (47)

(47)

RÖSTA PÅ RECEPTET (47)

(47)

Vad tycker du?

20min

Lyxig men enkel sallad med krispiga päron och rostade valnötter.

Receptet är framtaget i samarbete med Pi Le.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
100 g
valnötter
4
päron skivade tunt
1/2 fpk
250 g Ricotta
1/2
citron finrivet skal och saft
2 fpk
färsk spenat à 70 g
salt
peppar

Gör så här

Tips!

Välj gärna svenska sommarpäron om de är i säsong. Annars är sorten Konferens ett bra päron att använda till detta recept.

Om du planerar att servera denna rätt på en buffé kan du räkna att den är ca 8-10 bufféportioner.

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (47)

(47)
Tack!

Recept från kategorier