Ägghalvor med två toppingar

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ägg med olika toppings som passar perfekt på påskbuffén.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

halvor
12
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
6
mjukt kokta ägg
Sardelltopping
1
ekologisk citron finstrimlat skal
2 kvistar
bladpersilja plockade
Grillad paprikatopping

Gör så här

Tips!

Använd gärna ett så kallat zestjärn att strimla citronskalet med eller finriv på rivjärnet.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)
Tack!