Ägghalvor med två toppingar

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)
30min

Ägg med olika toppings som passar perfekt på påskbuffén.

Ingredienser

halvor
12
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
6
mjukt kokta ägg
Sardelltopping
1
ekologisk citron finstrimlat skal
2 kvistar
bladpersilja plockade
Grillad paprikatopping
6 strimlor

Gör så här

Tips!

Använd gärna ett så kallat zestjärn att strimla citronskalet med eller finriv på rivjärnet.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.