Cocktailspett med minimozzarella och prosciutto

RÖSTA PÅ RECEPTET (224)

(224)

RÖSTA PÅ RECEPTET (224)

(224)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Cocktailspett med minimozzarella, lätt soltorkade körsbärstomater, Prosciutto Crudo och färska körsbärstomater. Utmärkta att servera innan maten eller som ett tilltugg.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
körsbärstomater
1 frp
lätt soltorkade körsbärstomater
1 frp
1/2 kruka
basilikablad

Gör så här

4 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (224)

(224)
Tack!