Cocktailspett med minimozzarella och prosciutto

RÖSTA PÅ RECEPTET (258)

(258)

Vad tycker du?

15min 5 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Cocktailspett med minimozzarella, Prosciutto Crudo och färska körsbärstomater. Utmärkta att servera innan maten eller som ett tilltugg.

Receptet är framtaget av Zeta.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
körsbärstomater
1 frp
1/2 kruka
basilikablad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (258)

(258)

Vad tyckte du om receptet?

4 kommentarer

Malin

Kan man förbereda dessa dagen innan??

Anna Mellberg

Hej Malin! Det fungerar. Lägg gärna spetten över en form med lite högre kanter- så att inte skinkan ligger mot botten utan ”hänger i luften” om du förstår vad vi menar. Plasta in dem ”luftigt”. Då håller sig konsistensen bättre. Hälsningar från vännerna på Zeta

Lena Norman

Hur länge ska mozzarellan marineras?

Emma Olsson

Hej Lena,
Mozzarella behöver endast marineras i några minuter, mitt tips är att låta mozzarellan marinera i tio minuter för att få riktigt bra smak 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta

Grillat med italienska smaker

Grillad halloumi med zucchini och citron
Grillad halloumi med zucchini och citron
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Grillad röding med sommarkål
Grillad röding med sommarkål
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Krispigt grillad abborre
Krispigt grillad abborre
Grillad sparris med örtricotta
Grillad sparris med örtricotta
Salsicciaspett
Salsicciaspett