Cocktailspett med minimozzarella och prosciutto

RÖSTA PÅ RECEPTET (277)

(277)

Vad tycker du?

15min 5 ingredienser

Cocktailspett med minimozzarella, Prosciutto Crudo och färska körsbärstomater. Utmärkta att servera innan maten eller som ett tilltugg.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 frp
minibuffelmozzarella
1 frp
körsbärstomater
1/2 kruka
basilikablad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (277)

(277)

Vad tyckte du om receptet?

4 kommentarer

Malin

Kan man förbereda dessa dagen innan??

Anna Mellberg

Hej Malin! Det fungerar. Lägg gärna spetten över en form med lite högre kanter- så att inte skinkan ligger mot botten utan ”hänger i luften” om du förstår vad vi menar. Plasta in dem ”luftigt”. Då håller sig konsistensen bättre. Hälsningar från vännerna på Zeta

Lena Norman

Hur länge ska mozzarellan marineras?

Emma Olsson

Hej Lena,
Mozzarella behöver endast marineras i några minuter, mitt tips är att låta mozzarellan marinera i tio minuter för att få riktigt bra smak 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter