Grillad polenta med taleggio

RÖSTA PÅ RECEPTET (28)

(28)

Vad tycker du?

1tim 11 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Polenta med karamelliserad lök och smält italiensk ost. Passar utmärkt som aptitretare innan maten eller på buffébordet.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

st
16 - 20
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 1/2 dl
vatten
3/4 dl
polenta
1 tsk
finhackad färsk timjan
3
scharlottenlökar
2
vitlöksklyftor
1 msk
balsamvinäger
1 tsk
råsocker
1/2 tsk
salt
200 g
Carozzi taleggioost

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (28)

(28)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Mila

Observerar just att 1 tsk timjan står med EN gång och tolkar receptet som så att den teskeden ska röras ner i polentan. Men sen ska man tillsätta timjan i lökblandningen också… hur mkt då?

Emma Olsson

Hej Milan,
Tack för att du uppmärksammande detta. Jag ska ändra receptet direkt. Det ska vara 1 tsk färsk finhackad timjan i lökblandningen också 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja