Grillad polenta med taleggio

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)

Vad tycker du?

1tim
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Polenta med karamelliserad lök och smält italiensk ost. Passar utmärkt som aptitretare innan maten eller på buffébordet.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

st
16 - 20
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 1/2 dl
vatten
3/4 dl
polenta
1 tsk
finhackad färsk timjan
3
scharlottenlökar
2
vitlöksklyftor
1 msk
balsamvinäger
1 tsk
råsocker
1/2 tsk
salt
200 g
taleggioost

Gör så här

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)
Tack!

Mila

Observerar just att 1 tsk timjan står med EN gång och tolkar receptet som så att den teskeden ska röras ner i polentan. Men sen ska man tillsätta timjan i lökblandningen också… hur mkt då?

Emma Olsson

Hej Milan,
Tack för att du uppmärksammande detta. Jag ska ändra receptet direkt. Det ska vara 1 tsk färsk finhackad timjan i lökblandningen också 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar