Grillad polenta med taleggio

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)
1tim

Polenta med karamelliserad lök och smält italiensk ost. Passar utmärkt som aptitretare innan maten eller på buffébordet.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

st
16 - 20
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 1/2 dl
vatten
3/4 dl
polenta
2 1/2 msk
riven parmesanost
1 tsk
finhackad färsk timjan
3
scharlottenlökar
2
vitlöksklyftor
1 msk
balsamvinäger
1 tsk
råsocker
1/2 tsk
salt
200 g
taleggioost

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

Läs mer

Nyhet!

Zeta Hirs-mix Ekologisk är en blandning av hirs, bovete, amarant, durra, ärtor, quinoa och frön.

HIrs-mix

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.