Minifrittata med olika topping

RÖSTA PÅ RECEPTET (64)

(64)

Vad tycker du?

35min 6 ingredienser

Frittata, italiensk omelett, i portionsform toppad med smaker som grillad paprika och ruccola, svampcréme och prosciutto.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner (12 st)
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
8
ägg
1/2 dl
vatten
1 krm
salt
nymalen svartpeppar
Topping grillad paprika och ruccolasallad
ruccolasallad
Topping svampcréme och prosciutto crudo

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (64)

(64)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter