Minifrittata med olika topping

RÖSTA PÅ RECEPTET (46)

(46)
35min

Frittata, italiensk omelett, i portionsform toppad med smaker som grillad paprika och ruccola, svampcréme och prosciutto.

Ingredienser

portioner (12 st)
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
8
ägg
3 dl
mjölk
1 1/2 dl
1 krm
salt
Nymalen svartpeppar
Topping grillad paprika och ruccolasallad
Ruccolasallad
Topping svampcréme och prosciutto crudo

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.