Minifrittata med olika topping

RÖSTA PÅ RECEPTET (64)

(64)

Vad tycker du?

35min 5 ingredienser

Frittata, italiensk omelett, i portionsform toppad med smaker som grillad paprika och ruccola, svampcréme och prosciutto.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner (12 st)
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
8
ägg
3 dl
mjölk
1 1/2 dl
1 krm
salt
nymalen svartpeppar
Topping grillad paprika och ruccolasallad
ruccolasallad
Topping svampcréme och prosciutto crudo

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (64)

(64)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar