Minifrittata med olika topping

RÖSTA PÅ RECEPTET (57)

(57)

RÖSTA PÅ RECEPTET (57)

(57)

Vad tycker du?

35min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Frittata, italiensk omelett, i portionsform toppad med smaker som grillad paprika och ruccola, svampcréme och prosciutto.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner (12 st)
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
8
ägg
3 dl
mjölk
1 1/2 dl
1 krm
salt
nymalen svartpeppar
Topping grillad paprika och ruccolasallad
ruccolasallad
Topping svampcréme och prosciutto crudo

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (57)

(57)
Tack!