Rostbiff med örter, vitlök och citron

RÖSTA PÅ RECEPTET (48)

(48)

Vad tycker du?

1tim 10 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Rostbiffen kryddas med färska örter och vitlök efter tillagningen. Servera gärna på en bädd av rucola.

Receptet är framtaget av Zeta.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600 g
rostbiff, i bit
salt
svartpeppar
1
vitlöksklyfta, finhackad
1 kruka
persilja, finhackad
några
kvistar rosmarin, finhackade
några
kvistar timjan, finhackade
finrivet skal av 1
citron
200 g
rucola
Balsamicovinägrett till serveringen
salt
svartpeppar

Gör så här

Tips!

Variera smaken på rätten genom att byta ut balsamicovinägretten mot salsa verde, chimichurri eller krämig pestovinägrett. Till servering kan det vara gott med en enkel balsamicovinägrett på köttet och på salladen.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (48)

(48)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Erika

Saknar beskrivning av vitlök, antal och hur? Finhackad,riven eller?

Emma Olsson

Hej Erika,
Tack för att du uppmärksammande det här, receptet är nu ändrat. Det ska vara 1 vitlöksklyfta och den ska vara finhackad 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis