Rostbiff med örter, vitlök och citron

RÖSTA PÅ RECEPTET (48)

(48)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

1tim 10 ingredienser

Rostbiffen kryddas med färska örter och vitlök efter tillagningen. Servera gärna på en bädd av rucola.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600 g
rostbiff, i bit
salt
svartpeppar
1
vitlöksklyfta, finhackad
1 kruka
persilja, finhackad
några
kvistar rosmarin, finhackade
några
kvistar timjan, finhackade
finrivet skal av 1
citron
200 g
rucola
Balsamicovinägrett till serveringen
salt
svartpeppar

Gör så här

Tips!

Variera smaken på rätten genom att byta ut balsamicovinägretten mot salsa verde, chimichurri eller krämig pestovinägrett. Till servering kan det vara gott med en enkel balsamicovinägrett på köttet och på salladen.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (48)

(48)

Vad tycker du?

2 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...