Rostbiff med örter, vitlök och citron

RÖSTA PÅ RECEPTET (43)

(43)

RÖSTA PÅ RECEPTET (43)

(43)

Vad tycker du?

1tim
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Rostbiffen kryddas med färska örter och vitlök efter tillagningen. Servera gärna på en bädd av rucola.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600 g
rostbiff, i bit
salt
svartpeppar
1
vitlöksklyfta, finhackad
1 kruka
persilja, finhackad
några
kvistar rosmarin, finhackade
några
kvistar timjan, finhackade
finrivet skal av 1
citron
200 g
rucola
Balsamicovinägrett till serveringen
salt
svartpeppar

Gör så här

Tips!

Variera smaken på rätten genom att byta ut balsamicovinägretten mot salsa verde, chimichurri eller krämig pestovinägrett. Till servering kan det vara gott med en enkel balsamicovinägrett på köttet och på salladen.

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (43)

(43)
Tack!