Rostbiff med örter, vitlök och citron

RÖSTA PÅ RECEPTET (37)

(37)
1tim
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Rostbiffen kryddas med färska örter och vitlök efter tillagningen. Servera gärna på en bädd av rucola.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600 g
rostbiff, i bit
salt
svartpeppar
1
vitlöksklyfta, finhackad
1 kruka
persilja, finhackad
några
kvistar rosmarin, finhackade
några
kvistar timjan, finhackade
finrivet skal av 1
citron
200 g
rucola
Balsamicovinägrett till serveringen
salt
svartpeppar

Gör så här

Tips!

Variera smaken på rätten genom att byta ut balsamicovinägretten mot salsa verde, chimichurri eller krämig pestovinägrett. Till servering kan det vara gott med en enkel balsamicovinägrett på köttet och på salladen.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt

Spaghetti med ugnsbakad fetaost och tomater

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Följ oss på våra sociala kanaler

NYHET! Tunna crostini

Animal welfare

Zeta animal-welfare märkning betyder att varan kommer från en gård med djurvälfärdsprogram. Det innebär att kraven är tuffare än EUs lagstiftning.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.