Vinägerinkokt lax
Vad tycker du?
Inkokt lax med smak av färsk dill och svartpeppar med en härlig sås till. Här är den traditionella ättikan utbytt mot en fruktig vinäger, vilket ger en djupare smak. Enkel och god rätt att servera på påskbordet, sommarfesten eller julbuffén. Tricket att skära i kuber gör det inte bara godare utan hela serveringen blir fräschare och elegantare.
Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.
Ingredienser
Gör så här
Tips!
Servera med sardell- och kaprismajonnäs och citronklyftor
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (83)
(83)Vad tyckte du om receptet?
2 kommentarer
Ann
Vad menas med ”späda majonnäs”?
Anna Mellberg
Hej Ann! Det verkar som om det råkat komma in ett extra ord. Det ska bara stå majonnäs. Tack för att du hörde av dig så att vi kunde rätta till. Vi älskar detta recept och vi tycker att det passar speciellt bra nu på våren och försommaren. Smaklig måltid önskar vännerna på Zeta