Vinägerinkokt lax

RÖSTA PÅ RECEPTET (44)

(44)
45min

Inkokt lax med dill och vinäger. Perfekt bjudrätt på buffén.

Ingredienser

bufféportioner
8 - 10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
800 g
hel mittbit av lax, urbenad
Lag
1 1/2 dl
strösocker
7 dl
vatten
1 tsk
svartpepparkorn
3 st
lagerblad
2 st
dillkvistar
1 tsk
salt
Till servering
späda salladsblad

Gör så här

Tips!

Servera med sardellmajonnäs och picklade grönsaker. Sök i vår receptbank!

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.