Skagenröra med pepparrot

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)
15min

En klassisk skagenröra med italiensk tvist. En perfekt förrätt till helgmiddagen eller som smårätt på buffébordet.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 1/2 dl
majonnäs (se recept på Zeta.nu)
2 msk
riven pepparrot
400 g
handskalade räkor
3 msk
dill fint skuren
4-6
brödskivor
1/2
citron i klyftor

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.