Ägghalvor med olika toppings & crème av kronärtskocka med pistagenötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)

Vad tycker du?

10 ingredienser

Ägghalvor är perfekt bjudmat och passar lika bra på buffén som till förrätt. Här bjuder vi på olika toppings tillsammans med crème av kronärtskocka med pistagenötter. Det är en fin smakkombination som är lite extra festlig!

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

5
ägg
2 msk
fint hackade pistagenötter
20
räkor, skalade
5 skivor
kallrökt lax, halverade
1
citron
färsk dill
färsk timjan

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis