Ägghalvor med olika toppings & crème av kronärtskocka med pistagenötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)

Vad tycker du?

10 ingredienser

Ägghalvor är perfekt bjudmat och passar lika bra på buffén som till förrätt. Här bjuder vi på olika toppings tillsammans med crème av kronärtskocka med pistagenötter. Det är en fin smakkombination som är lite extra festlig!

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

5
ägg
2 msk
fint hackade pistagenötter
20
räkor, skalade
5 skivor
kallrökt lax, halverade
1
citron
färsk dill
färsk timjan

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco