Ägghalvor med olika toppings & crème av sparris och mandel

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)

Vad tycker du?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ägghalvor är perfekt bjudmat och passar lika bra på buffén som till förrätt. Här bjuder vi på olika toppings tillsammans med crème av sparris och mandel som ger fina smakkombinationer som är lite extra festliga.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

5
ägg
1 burk
sparris
20
räkor, skalade
5 skivor
kallrökt lax, halverade
1
citron
färsk dill
färsk timjan

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)
Tack!