Ladda ner bild Spara Snabb gravlax med gurksallad Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (12) (12) RÖSTA PÅ RECEPTET (12) (12) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 30min Prenumerera på vårt nyhetsbrev Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Snabbgrava laxen och skeda över en frisk gurksallad! Receptet är framtaget av Zeta. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 300 g i tunna skivor lax gärna Salma lax 1 tsk socker salt gärna havssalt 1/2 gurka skuren i tärningar 4 kvistar dill grovhackad 2 msk laxrom 1 tsk cidersenap grov 1 tsk Rödvinsvinäger 1 tsk honung 2 msk Extra jungfruolivolja Classico Gör så här Lägg laxskivorna på ett fat. Strö över sockret och ta sedan några tag med saltkvarnen. Låt det stå och dra i kyl ca 30 minuter. Blanda gurka med rom och dill. Gör sedan en vinägrett genom att röra samman senap, vinäger, honung och olja. Rör ner vinägretten i gurksalladen. Skeda gurksalladen över laxen. Dela Skriv ut Spara 0 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (12) (12) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (12)
(12)