Ladda ner bild Spara Parmesanchips med två olika topping Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (92) (92) RÖSTA PÅ RECEPTET (92) (92) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 20min Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Chips av Parmigiano Reggiano med topping är ett enkelt och snabbt tilltugg som smakar ljuvligt. Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser små chips 20 - 25 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 100 g Parmigiano Reggiano 14 mån Topping 100 g löjrom 4-5 bitar Soltorkade tomater strimlade 5 skivor Prosciutto di Parma gräslök Gör så här Sätt ugnen på 225 grader. Riv osten på den fina sidan av rivjärnet. Täck en plåt med bakplåtspapper och lägg ut små högar (ca 1 tsk) med några centimeters mellanrum. Sätt in plåten i ugnen i 5-6 minuter till osten smält, börjat bubbla och fått lite färg. Ta ut plåten och dra bort bakplåtspappret med chipsen på och lägg det på en sval yta för att kallna och stelna, lossa chipsen. Toppa med löjrom respektive prosciutto och soltorkade tomater. Strö lite gräslök över. Dela Skriv ut Spara Tips! Variera topping beroende på smak och årstid. 0 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (92) (92) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (92)
(92)